< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Szárad már a kutyabőr? – A nép megtette kötelességét – a nép… mehet… A Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ közleménye

| Mobile | RSS

Szárad már a kutyabőr? – A nép megtette kötelességét – a nép… mehet… A Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ közleménye

kutyabőr
illusztráció: pixabay

 0451Megoszt

“Ma mulatnak az urak, jövőre tollasodnak is a maguknak készített adószabályok szerint. Rajtuk kívül kizárólag a szavazóbázisuk krémje és az amúgy is milliomos és milliárdos családok járnak jól.

Reméljük, az éjféli koccintáskor

a kormányzó párt prominensei legalább a nemzeti együttműködés jegyében gondolnak arra is, hogy megközelítőleg 4 millió ember éhezik és nyomorog az országban: nem kevesebb, mint a családok kétharmada nélkülöz, és napról napra egyre rosszabb körülmények között él. Többek között azért, mert a nemzeti együttműködés kormánya nem csak nem kívánta megvédeni nemzeti fizetőeszközünket, a forintot, de több esetben felelőtlenül, szándékosan rontotta (sortolta) is”

– írta a Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet közleményében.

“Ezzel végzetes csapást mért a kormány

több vezető politikusa a megközelítőleg 1,7 milliós devizahiteles családjára. Sokan soha többé nem állnak talpra. Kétszázezer családnak van végveszélyben az otthona és a moratórium ellenére havonta eddig is százak kerültek az utcára a kormány rossz gazdaságpolitikája miatt.

Remélhetőleg a politikus urak a koccintáskor rájuk is gondolnak.

Idén bő egy hónap alatt is, többen fagytak meg a dermesztő hideg miatt. Ebből sok állampolgár a saját otthonában. Tehát a 4 millió éhező mellett majdnem azonos azok száma, akik fáznak is, mert fűtésre sem telik nekik – így várják a tavaszt.

Idén is nagyon várta az ország népe a tavaszt, de tehetséges, előremutató, új kormány és sikeres, tudományosan átgondolt gazdaságpolitika helyett csak dölyfös, elbizakodott, elbizakodott, nagyképű, sikertelenséget sikertelenségre halmozó, világszerte megdöbbenést keltő, fülkeforradalmár kormányt kaptak – az üres szavaknak tűnő nemzeti együttműködés jegyében.

Mikor a poharak összekoccannak éjfélkor, már újabb áldozatai lesznek a hideg éjszakának. Reméljük, a koccintáskor a politikus urak rájuk is gondolnak: az ismeretlen, kihűlőben lévő Mari nénikre, Sanyi és Pista bácsikra.

Áldozatok ők, áldozatok vagyunk mindannyian.

A nemzeti együttműködés kormányának áldozatai. Gyakorlatilag egy nemzetet áldoznak fel egy kísérleti, soha ki nem próbált gazdasági program oltárán.
Az áldozatok száma egyre nő, hiszen mióta Orbán Viktor a nemzet ura, nem csak a majdani nyugdíjasok jövőjét vették el az örökölhető nyugdíjpénztári nyugdíjak erkölcstelen államosításával, hanem kiüresítik az egészségbiztosítást is. Országszerte heteket, hónapokat kell várni az egyszerűbb vizsgálatra is a szakorvosoknál, és mire valaki a végére ér, már nagyon gyakran bele is hal. Ezrek járnak így. Ők is a nemzeti együttműködés áldozatai. Talán majd gyónnak miattuk a politikus urak, de biztos nem érdekli őket az éjszakai pezsgőzés közepette.

Szárad már a kutyabőr? – A nép megtette kötelességét – a nép… mehet…

A Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ közleménye

Kerítésen innenKiemelt hírek

Szerző: M. Emil Utóljára frissítve 2019.01.01

kutyabőr
illusztráció: pixabay

 0452Megoszt

A kormány lassan felszámolja a demokráciát, és korlátozza a sajtószabadságot.

A világ megvetése a jutalmuk. El sem tudják képzelni, mit gondolnak róluk az emberek. Miközben munkát keresnek, de nem találnak, hiszen az elmúlt 8 ÉVBEN semmi nem történt, és várhatóan nem is fog.
Az ország szekere kátyúba került.A keletre történő kacsingatás kátyújába. A keletnek nem kellünk, lassan a nyugat is lemond országunkról.

Miniszterelnökünk a “hazafiasság jegyében” ezekben a pillanatokban is családjával együtt talán Ausztriában telel. Egy gösslingi hotelban biztos nem gondolnak az itthon maradt milliókra, akik rettegve tekintenek a következő évre, és a marokszám érkező, befizethetetlen számlákra. Helyette az ország miniszterelnöke is az éjféli pezsgőbontáson jár az esze, miközben az ausztriai Hockar lejtőin száguldozik a sípályákon családjával együtt. Teheti, hiszen holnaptól neki is százezrekkel emelkedik a jövedelme, mivel az új adószabályok csak nekik és elvbarátaiknak kedveznek.

Nehéz év jön! Az urak éve!

Urambátyám már biztos készül, miként költheti el 3 millió ember erőszakkal államosított nyugdíj-megtakarítását és szinte az ország teljes vagyonát. Jövőre talán mindenki felveheti, bárói, grófi, hercegi címét, hiszen szárad már a kutyabőr.

Vasárnaponként vásárlás helyett talán újra misére mehetünk, mert a KDNP már megint valamit variál de a pórnéppel már nem foglalkozik senki.

A nép megtette kötelességét – a nép… mehet…

Hatalomra juttatta azokat, akik talán soha nem érdemelték volna ezt meg… Nehéz évek jönnek? Talán újra az oroszok is? Kell ez nekünk?

Boldog új évet, Magyarország! Már csak alig 1400 napot kell aludni! Álmodj, Magyarország! (KÖZBEN a király a várba költözik és uralkodni szeretne. A nép tüntetéseket szervez és országos sztrájkok várhatóak)

fecsego.eu/városi kurir

Leave a Reply 131 megnézve, 1 alkalommal mai nap |