< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Egyszer eljön az igazság pillanata és semmi sem marad büntetlenül

| Mobile | RSS

Egyszer eljön az igazság pillanata és semmi sem marad büntetlenül

Szalonna    |   2018.  December 30,  Vasárnap   |   15:57

Nyílt levél Orbán Viktornak

Orbán Viktor!

Kezdhetném úgy a levelem, ahogy egy normális levelet kezdeni kell, de képtelen vagyok rá, mert ön sem a tiszteltet, sem a miniszterelnök urat, de még a neve elején levő nagybetűt sem érdemli meg. Ha szegény nemecsek ernő nevét kisbetűvel írták anno, akkor nem is tudom, hogy az ön nevét mivel kéne írni, talán rovarírással, amit senki sem tud elolvasni…

De hagyjuk ezt a kicsinyességet, mert nem ezért ragadtam „tollat” (azaz billentyűzetet). Mielőtt elmondanám a nagyon rövid mondandómat azért jó ha tudja Orbán Viktor, hogy ki vagyok én, aki bátorkodom önt megszólítani. Megettem már a kenyerem javát, van két felnőtt gyerekem és egy unokám… Rehabilitációs ellátmányból tengetem az életem már 5 éve, de januárban – mivel betöltöm a nyugdíjkorhatárt – igazi nyugdíjas leszek.

Mesélhetnék magának a szép gyerekkoromról, aztán a szépen kezdődő felnőtt koromról, de minek, fel sem fogná miről beszélek… Aztán nagy reményekkel néztem a rendszerváltás elé… Nem is volt vele úgy igazán semmi bajom, minden kormány követett el hibákat, de amit önök ebben az utolsó 3 ciklusban csinálnak az már bicskanyitogató! Igazság szerint az én imádott hazámnak a történelem során még nem volt ilyen mocskos, tolvaj, cinikus, arrogáns, maffiózó, briganti kormánya, mint amilyen az ön kormánya ! És most jön az, amiért billentyűzetet ragadtam.

Fel kell hívnom a figyelmét arra, hogy egyszer eljön az igazság pillanata és semmi sem marad büntetlenül és ezt mi mással tenném, mint az ön szavaival, melyek 2008.06.12-én a Hír TV-ben hangzottak el. Figyeljen nagyon Orbán Viktor! Remélem, a saját szavai legalább eljutnak az agyáig és felfogja, hogy magát sem fogja elkerülni a végzete, úgy hogy az ön szavaival kívánok magának boldog új évet és remélem, hogy sok-sok álmatlan éjszaka vár magára 2019-ben.

Nem igaz az a közfelfogás, miszerint a politikában semminek nincsen manapság következménye. Az igazság ennél sokkal kellemetlenebb, mindennek van következménye, csak nem kis darabokban méretik ki, hanem egyszerre a végén, de az hatalmas lesz, kedves barátaim. Nem tudjuk, melyik pillanatban érkezik el, nem tudjuk, mikor szakad be a födém, de be fog szakadni!

Ha netán nem értené, amit írtam… hallgassa meg legyen szíves a saját szavait… hátha az jobban felfrissíti az emlékezetét! Mondanám, hogy üdvözlettel, de arra sem szolgált rá, így csak egyszerűen:

szerző: Földes Katalin

Leave a Reply 286 megnézve, 1 alkalommal mai nap |