< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: KÖVÉR LÁSZLÓRA, A SKIZOFRÉN “EMESZEMPÉSRE” MINDIG BÍZVÁST LEHET SZÁMÍTANI. A HÁZELNÖK A KÖVETKEZŐKET MONDTA, S ERRŐL HANGFELVÉTEL TANÚSKODIK:

| Mobile | RSS

KÖVÉR LÁSZLÓRA, A SKIZOFRÉN “EMESZEMPÉSRE” MINDIG BÍZVÁST LEHET SZÁMÍTANI. A HÁZELNÖK A KÖVETKEZŐKET MONDTA, S ERRŐL HANGFELVÉTEL TANÚSKODIK:

“Az a jó, ha az ellenzék nem rúg labdába. (…) Az, amit mondanak a választási rendszer reformjáról nem mondom, hogy nincs benne földrajzi bűvészkedés, vagy nem volt.”

Hogy teljesen világos legyen még azoknak a fideszhívőknek is, akikben a becsületnek parányi szikrája maradt: Kövér ezzel azt ismerte el, hogy a 2014-es választásokon azért és úgy alakították át a képviselői körzethatárokat, hogy biztos legyen a győzelmük. Tették ezt kormányzati pozícióból. Ez pedig egészen egyszerűen fogalmazva: VÁLASZTÁSI CSALÁS!

És erről vitatkozni sem vagyok hajlandó. Tovább megyek: aki ezt elfogadja, ne adja ég támogatja, az nem érdemli meg, hogy szabadon lélegezzen!

fecsego.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 95 megnézve, 1 alkalommal mai nap |