< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Hatalmas! Eljött az a nap, amikor már Kocsis Máténak is vállalhatatlan lett a Fidesz-média hazugsága///Enorme! Ha llegado el día en que la mentira de los medios de Fidesz se ha vuelto inaceptable para Mátén Kocsis.

| Mobile | RSS

Hatalmas! Eljött az a nap, amikor már Kocsis Máténak is vállalhatatlan lett a Fidesz-média hazugsága///Enorme! Ha llegado el día en que la mentira de los medios de Fidesz se ha vuelto inaceptable para Mátén Kocsis.

A Fideszhez közeli propaganda portál, az Origó arról hazudozik, hogy a tegnapi tüntetésen az ellenzék bejelentett valamilyen migránspárti közös listát, ezt az álhírt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezető is elhitte és Facebookon reagált rá, azt írta hogy ez a Soros-lista. De a történetnek itt még nincs vége!

El portal de propaganda cerca de Fidesz, el Origo, dice que la oposición anunció ayer una lista común de migrantes en una manifestación. Máté Kocsis, líder de la facción de Fidesz, creyó y reaccionó en Facebook, escribió que esta es la lista de Soros. ¡Pero la historia aún no ha terminado!

A tegnapi ellenzéki tüntetésről az Origó összerakott egy szörnyen erőltetett álhírt, hogy tegnap az ellenzék bejelentett valamilyen migránspárti listát az Európa parlamenti választásokra és akkor ezen fog indulni a Gyurcsány, Jobbik meg az MSZP meg mindenki… Röviden nem történt ilyen bejelentés.

En la protesta de la oposición de ayer, Origo armó una apostasía terriblemente forzada de que ayer la oposición anunció una lista de viajeros migratorios para las elecciones al Parlamento Europeo, y luego Gyurcsány comenzará esto, y el MSZP y todos irán … No hubo tal anuncio en breve.

Akik a kormánypárti médiából tájékozódnak elmondom, hogy még csak szó sem volt migránsokról az ellenzéki tüntetésen, a Fidesz az, aki kizárólag a migránsokkal törődik, az ellenzék a magyar emberek mindennapi problémáiról beszélt.

Los que están informados por los medios de comunicación gubernamentales dicen que ni siquiera hubo una palabra sobre los migrantes en las protestas de la oposición, el Fidesz, a quien solo le importan los migrantes, y la oposición habló de los problemas cotidianos del pueblo húngaro.

Szegény Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is beszívta az Origó kamu hírét és azt hitte tényleg történt ilyen bejelentés, megosztotta az Origó álhírét és reagált is rá, hogy ez a Soros-lista

El pobre Kocsis Máté, el líder de la facción de Fidesz también apestó la noticia de Origo Kamu y pensó que se había hecho tal anuncio, compartió la noticia de Origo y reaccionó al hecho de que era la lista de Soros.

Erről az Origó egy posztban büszkélkedett el, hogy milyen frankó kis hazug propagandát csináltak, szerencsétlen Fidesz vezető is beszívta és még kommentelte is, majd beágyazták a posztba Kocsis Máté Facebook bejegyzését

.Origo se jactó en un post sobre lo genial que era la propaganda mentirosa que estaban haciendo, el desafortunado líder de Fidesz también chupó y comentó, y luego se integró en el post de Máté Kocsis en Facebook.

Igen ám, csak közben valakik szólhattak Kocsis Máténak, hé Te Máté figyelj már, azt ugye tudod, hogy ilyen bejelentés nem történt az ellenzéki tüntetésen, úgy hazugság az Origó cikke ahogy van és Kocsis ezt nyilván vállalhatatlanak érezte és törölte is az Origó hazug posztját a Facebook oldaláról.

Sí, pero solo algunas personas pueden hablar con Máté Kocsis, oye, escuchas a Máté, sabes que tal anuncio no ocurrió en la protesta de la oposición, por lo que el artículo de Origo miente, y Kocsis obviamente se sintió inaceptable y canceló la mentira de Origo Página de Facebook

Most pedig az éktelenkedik az Origó címlapján, hogy ez a poszt törölve lett:

Y ahora, en la portada del Origo, esta publicación ha sido eliminada:

Leave a Reply 168 megnézve, 1 alkalommal mai nap |