< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Török Gábor: jelentős fordulat jöhet a magyar politikában, ha az ellenzék felismeri a lehetőséget((Gábor Török: un tournant important de la politique hongroise peut être constaté si l’opposition reconnaît l’occasion

| Mobile | RSS

Török Gábor: jelentős fordulat jöhet a magyar politikában, ha az ellenzék felismeri a lehetőséget((Gábor Török: un tournant important de la politique hongroise peut être constaté si l’opposition reconnaît l’occasion

Az elemző szerint a magyar pártrendszer átalakulhat, de csak akkor, ha az ellenzék felismeri, hogy csak együtt juthatnak előre.

Selon l’analyste, le système de partis hongrois peut changer, mais seulement si l’opposition reconnaît qu’elle ne peut progresser que de concert.

Török Gábor: jelentős fordulat jöhet a magyar politikában, ha az ellenzék felismeri a lehetőséget


Fotó: Facebook/Török Gábor

Török Gábor politikai elemzővel a 24.hu-nak adott interjújában azt fejtegette, hogy a tüntetésektől önmagában semmi nem változik:

Orbán Viktor nem bukik meg, nem lesz vége „sajátos királyságának”, de az események magukban hordozzák annak a lehetőségét, hogy a magyar pártrendszer jelentősen átalakul.

Az elemző úgy látja, az eddig összefogni képtelen ellenzék helyén együttműködő pártok és politikai szereplők jelentek meg, ami persze lehet, hogy csak átmeneti állapot.

Török szerint a centrális erőtérnek csak úgy lehet vége,

ha az ellenzék az önkormányzati, majd akár a parlamenti választáson is a választási rendszernek megfelelően indít közösen támogatott jelölteket.

(HVG)

fecsego.eu/propeller

Gábor Török, avec l’analyste politique dans son entretien avec 24hu
il a expliqué que rien dans les manifestations ne changerait:

Orbán Viktor n’échouera pas, il ne mettra pas fin à son “royaume spécial”, mais
 les événements incluent la possibilité de la hongroise
le système de partis est transformé de manière significative.

L’analyste y voit jusqu’à présent une place pour l’opposition peu attrayante
les partis coopérants et les acteurs politiques sont apparus, bien sûr il se peut qu’il ne soit que temporaire.

Selon la Turquie & nbsp; le champ de puissance central ne peut que se terminer,

si l’opposition se trouve aux élections municipales, puis législatives lance également conformément au système électoral soutenu conjointement
les candidats.

<! – wp: paragraph ->
<p> (<a rel=”noreferrer noopener” href=”https://hvg.hu/itthon/20190109_Tourok_Gabor_Amit_most_latunk_right_for_big_leep_a_magyar_politik” target=”_blank”> HVG </a>)
<! – / wp: paragraph ->

fecsego.eu/propeller

Leave a Reply 149 megnézve, 1 alkalommal mai nap |