< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Közélet / Blog article: Ötödik esztendeje adományoz a Szegedi Törvényszék

| Mobile | RSS

Ötödik esztendeje adományoz a Szegedi Törvényszék

Megjelenés ideje: 2018. december 28., 11:56

Ötödik éve szervezi meg a Szegedi Törvényszék hagyományos adománygyűjtését, amelynek mottója változatlan: „Az áldozathozatal hálás szerep, kitölti az ember mindennapjait, értelmet adhat akár egy egész életnek is.”

Dr. Tárkány-Szűcs Babett, a Szegedi Törvényszék elnöke 2013-ban hirdette meg első alkalommal az adventi adománygyűjtést, amelynek célja, hogy a Szegedi Törvényszék dolgozói a lehetőségeikhez mérten segítséget nyújtsanak rászoruló embertársainknak.

Az idei esztendőben is november-december hónap állt a dolgozók rendelkezésére, hogy leadják adományaikat, amelyeket  dr. Tárkány-Szűcs Babett , a Szegedi Törvényszék elnöke adott át 2018. december 20. napján Sirokmán Ildikónak, Magyar Máltai Szeretetszolgálat Csongrád Megyei képviselőjének.

A törvényszék elnöke elmondta, a Szegedi Törvényszék dolgozói társadalmi felelősségvállalását e rendezvény is szimbolizálja, amely reményei szerint több hasonló jubileumot tudhat majd magáénak.

Szeged, 2018. december 21. napján

a Szegedi Törvényszék Sajtóosztálya

Leave a Reply 64 megnézve, 1 alkalommal mai nap |