< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Csaknem ötvenmillió forintot csalt ki egy nő egy győri férfitól

| Mobile | RSS

Csaknem ötvenmillió forintot csalt ki egy nő egy győri férfitól

Bűnügy-bíróság
Csaknem ötvenmillió forintot csalt ki egy nő egy győri férfitól

Jelentős kárt okozó, üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett csalás miatt emelt vádat a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség egy nő ellen, aki két év alatt összesen 48 millió forintot csalt ki egy győri férfitól – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei főügyész hétfőn az MTI-vel.
    Takács Péter közleménye szerint a 42 éves nő jól működő soproni varroda résztulajdonosának adta ki magát, és a cég működéséhez kért kölcsön. A nő öt részletben vett át 2,2 és 14 millió forint közötti összegeket Győrben 2015 decembere és 2016 februárja között. A pénzt egyebek mellett üzlettárs kivásárlására, ipari varrógép javítására, anyagbeszerzésekre kérte.
    A nő a cég ötvenszázalékos üzletrészét is felajánlotta a férfinak a kölcsönökért cserébe, és végül negyvenmillió forintban állapodtak meg.
    A vádlott azonban semmilyen kapcsolatban nem állt a kft.-vel, a pénzt saját céljaira költötte, majd elérhetetlenné vált.MTI
Leave a Reply 60 megnézve, 1 alkalommal mai nap |