< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: FRISS SZÁMOK: BESZAKADT A FIDESZ TÁMOGATOTTSÁGA – A TÜNTETÉSEK HATÁSÁRA MEGGYENGÜLTEK A KORMÁNYPÁRTOK

| Mobile | RSS

FRISS SZÁMOK: BESZAKADT A FIDESZ TÁMOGATOTTSÁGA – A TÜNTETÉSEK HATÁSÁRA MEGGYENGÜLTEK A KORMÁNYPÁRTOK

Fidesz támogatottsága megroppant. A decemberi tüntetések hatására a kormánypártok támogatottsága hatalmasat zuhant derül ki a legfrissebb felmérésekből.

A ZRI Závecz Research Intézet – melyet az egyik leghitelesebb közvéleménykutató cégként ismer el a szakma – felmérése szerint a Fidesz támogatottsága bezuhant. A kormánypártok az intézet által készített reprezentatív közvélemény-kutatás szerint elveszítettek csaknem

250 ezer szavazót

Mindeközben erősödtek az ellenzéki pártok is, derül ki a felmérésből. Átrendeződés is történt az ellenzéki oldalon, ugyanis amíg az LMP kiesne jelenleg a parlamentből, addig a Momentum Mozgalom parlamenti párttá válhatna – hibahatáron belül.

Egy szó mint száz – fekete napok járnak a kormánypártokra, melyek a legjelentősebb gyengülést Budapesten szenvedték el, ahol is támogatottságuk csaknem 9 százalékpontot zuhant.

fecsego.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 128 megnézve, 1 alkalommal mai nap |