< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Ahol a Fidesz diktálja a törvényt, ott a Momentum lesz a legnagyobb gengszter

| Mobile | RSS

Ahol a Fidesz diktálja a törvényt, ott a Momentum lesz a legnagyobb gengszter

Momentum Blog

Nem maradt más eszközünk, csak a festékszóró.

Nem maradt más eszközünk, csak a festékszóró. Nem maradt más eszközünk, csak a hangunk. Nem maradt más eszközünk, csak mi magunk, az, hogy összefogjunk, az, hogy ebben az embertelen, mocskos rendszerben emberek és tiszták maradjunk.”

„A Fidesz nem arra használja a felhatalmazását, amire felesküdött, hanem arra használja a hatalmát, hogy cselekvő pártokat, védtelen nőket, elhivatott, munkájukat végző ellenzéki politikusokat félemlítsen meg annak érdekében, hogy a magyar polgárok adóforintjain és az általuk gyűlölt Európai Unió nekünk, magyar állampolgároknak küldött milliárdjain hízlalja tovább az arrogáns és pofátlan oligarcháit.

Ehhez persze segítségre van szüksége. Szüksége van támogatottságra, szüksége van olyan médiára, amely azt harsogja, hogy minden egyes, Mészáros zsebében landoló adóforint a migránsok elleni harc nemes célját szolgálja. Szüksége van olyan alpári és véres szájú szócsövekre, mint Bayer Zsolt, szüksége van olyan alázatos és szolgalelkű bírákra, mint Patyi András, és olyan, nem az államot, hanem a kormányt kiszolgáló intézményekre, mint az Állami Számvevőszék, vagy a Polt Péter irányította Legfőbb Ügyészség.

fecsego.eu/momentum blogg

Leave a Reply 144 megnézve, 1 alkalommal mai nap |