< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Belegabalyodott Gyurcsányék bírságába az ÁSZ és az MNB

| Mobile | RSS

Belegabalyodott Gyurcsányék bírságába az ÁSZ és az MNB

Gyurcsány Ferenc szerint olyan bizarr dolog történt pártjával, a Demokratikus Koalícióval, hogy azt még Kafka is megirigyelné. Állítása szerint az Állami Számvevőszék megbírságolta a DK-t, mert a kampányban a volt miniszterelnök cége, az Altus, túl alacsony kamattal hitelezett a pártjának, ezzel pedig tiltott vagyoni támogatást fogadott el. 

IMG 1087

Fotó: Nagy Szabolcs

Gyurcsány azt állítja, eközben a Magyar Nemzeti Bank is megbírságolta az Altust, mert szerintük a cég túl magas kamattal hitelezett a DK-nak. “Ja! Ugyanarról a hitelszerződésről van szó. Éljen Kafka világa!” – tette hozzá Facebook-oldalán a politikus. 

Ahogy korábban írtuk, az ÁSZ a DK és a Jobbik kampányköltéseinél talált tiltott támogatást. A DK ezután kezdeményezte az ÁSZ-t vezető volt fideszes országgyűlési képviselő, Domonkos László leváltását, az ellenzéki pártok pedig bejelentették, hogy Orbán Viktor vasárnapi évértékelője után együtt vonulnak az Állami Számvevőszék székházához. 

fecsego.eu/index.hu

Leave a Reply 77 megnézve, 1 alkalommal mai nap |