< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek, GFHF hallgatói blogja, Közélet / Blog article: Madridi nagykövet lesz Odrobina László, az NGM 2 éve kirúgott helyettes államtitkára, Farkas Flórián szövetségese//El embajador László Odrobina, subsecretario de Estado de NGM, despedido hace 2 años, será el embajador de Madrid, Flórián Farkas.

| Mobile | RSS

Madridi nagykövet lesz Odrobina László, az NGM 2 éve kirúgott helyettes államtitkára, Farkas Flórián szövetségese//El embajador László Odrobina, subsecretario de Estado de NGM, despedido hace 2 años, será el embajador de Madrid, Flórián Farkas.

szerző:Herczeg Márkpolitika

A 24 úgy tudja, hamarosan madridi nagykövetté nevezhetik ki Odrobina Lászlót, a Nemzetgazdasági Minisztérium 2 éve kirúgott helyettes államtitkárát.

dr. Odrobina László

Mielőtt felmentették, hatósági vizsgálat indult az Országos Roma Önkormányzat több képviselője ellen, mert jogosulatlanul vettek fel olyan, EU-s forrásból származó pénzeket, amikre Odrobina László, Farkas Flórián kormányzati szövetségese kötött velük szerződést.

A lap azt írja, hogy a katolikus hittan és francia-latin szakos tanár, aki a Lateráni Egyetemen patrisztikából szerzett doktori fokozatot, az előző ciklusban a szakképzési és felnőttképzési pénzek felelőse volt az NGM-ben, de Varga Mihály miniszter javaslatára 2017 januárjában indoklás nélkül felmentették, és Áder János államfő húgát, Pölöskei Gábornét, az állami iskolákat fenntartó Klebelsberg Központ korábbi vezetőjét nevezték ki a helyére.

A szerződések nyilvánosságra kerülése miatt nyomozás indult, a Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadása és más bűncselekmények miatt eddig 24 embert hallgatott ki gyanúsítottként. Arról, hogy Obrodina és Farkas érintett-e a vizsgálatban, azt mondták, egyik gyanúsított sem közszereplő.

Farkas Flórián, a szervezet elnöke a Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség kongresszusán Szolnokon, a tiszaligeti Városi Sportcsarnokban 2017. október 28-án.Fotó: Mészáros János/MTI/MTVA

A Külgazdasági és Külügyminisztérium Odrobina nagyköveti kinevezését nem erősítette meg, de nem is cáfolta. (24)

fecsego.eu/444.hu

El 24 sabe Pronto será László Odrobina, Embajador de Madrid en Madrid, un El Ministerio de Economía Nacional asesinó a un Subsecretario de Estado hace 2 años.

Antes fue lanzado, la investigación oficial fue iniciada por el Gobierno Nacional de Roma Porque no han sido autorizados en la UE. dinero de fuentes, László Odrobina, Flórián Farkas un aliado del gobierno firmó un contrato con ellos.

La página dice que el católico es un creyente en francés y latín Profesor de la Universidad de Letrán, doctor de mecenas. En el ciclo anterior de formación profesional y educación de adultos. a cargo de la NGM, pero a propuesta de la ministra Varga Mihály 2017 En enero, sin justificación, y János Áder Jefe de Estado. Centro Klebelsberg, que mantiene escuelas públicas en Pölöske ha sido reemplazado por su antiguo líder.

Contratos
Debido a su divulgación, una investigación fue iniciada por el Investigador Central
Fiscalía para la aceptación de sobornos en la oficina y otros delitos
Hasta el momento, 24 personas han sido escuchadas como sospechosas. Acerca de Obrodina y
Lobos involucrados en la investigación, dijeron que ninguno de los sospechosos.
plaza.

Flórián Farkas, presidente de la organización, es Lungo Drom Country. Congreso de Conservación Gitana y Sociedad Civil en Szolnok, un Salón Municipal de Deportes de Tiszaligeti el 28 de octubre de 2017. Foto: János Mészáros / MTI / MTVA

El Ministerio de Relaciones Exteriores y Relaciones Exteriores no confirmó el nombramiento del Embajador Odrobina, pero no lo refutó. ( 24 )

fecsego.eu/444.hu

Leave a Reply 251 megnézve, 1 alkalommal mai nap |