< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: 40 másodperc alatt kiütötte ellenfelét Harcsa Zoltán

| Mobile | RSS

40 másodperc alatt kiütötte ellenfelét Harcsa Zoltán

2019. február 8. | hozzászólás | Sport


A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásA 63. Bocskai István ökölvívó emlékverseny egyik csúcspontja a magyar ökölvívó KO-ja volt.

Harcsa Zoltán villámgyőzelme volt magyar szempontból a csúcspontja Debrecenben a 63. Bocskai István ökölvívó emlékverseny csütörtöki negyeddöntőinek.

Az olimpiai ötödik, többszörös Európa-bajnoki érmes 75 kilós bokszoló a szerdai nyitónapon nem lépett szorítóba, a második versenynapon pedig mindössze 40 másodpercet töltött a ringben. A Vasas sportolójának Zekaria Elhaj volt az ellenfele, akit az első menet elején egy látványos jobb egyenes, bal horog kombinációval küldött padlóra. A holland az ütések után hosszú ideig feküdt a földön, végül csak orvosi segítséggel tudott lábra állni.

A nap során meggyőző teljeítménnyel győzött többek között Fodor Milán (64 kg), illetve a Harcsához hasonlóan 75 kg-ban érdekelt Cservenka Róbert is, azonban a válogatott legjobbjai közül többen is vereséget szenvedtek: a nehézsúlyú Hámori Ádámot angol, míg a 64 kilós Kovács Richárdot iráni rivális verte.

A pénteki elődöntőkben a nőknél hat, míg a férfiaknál hét magyar lesz érdekelt az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.

fecsego.eu/hír24

Leave a Reply 203 megnézve, 1 alkalommal mai nap |