< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Brutális Orbáni paranoia: Fekete lepellel elsötétített kordonok és buszokból álló védfal mögött évértékel Orbán

| Mobile | RSS

Brutális Orbáni paranoia: Fekete lepellel elsötétített kordonok és buszokból álló védfal mögött évértékel Orbán

Mérce a Sztálini idők paranoiáját idéző rendkívüli készültségről számolt be a Várkertbazár helyszínéről, ahol Orbán Viktor ma délután elfogja mondani évértékelő beszédét.

Ha az amerikai elnök vagy Putyin ide látogat nem tapasztalható ekkora biztonsági készültség a városban, mint ami megelőzi az Orbáni évértékelő beszédet.

A Várkert bazár és környéke hermetikusan le van zárva, a Mérce tudósításából az is kiderül, hogy a Duna parton, a 19-es villamos két megállója között, tehát a Ybl Miklós szobor és a Kaszinó közötti kb fél kilométeres szakaszon végig kordon van, amit ráadásul fekete lepellel borítottak.

Antall József is kordonok mögött

De nem csak a Duna parti szakaszt zárták le, hanem a Várkertbazár háta mögött található részen, ahol Antall József szobra áll, is állnak a kordonok.

A Mérce tudósításából az is kiderül, hogy ezt a védelmet egy buszokból álló védfallal is megerősítették, így az elsötétített kordonok mellett több tucat turista busz is védi Orbánt a néptől.

Elsötétített kordon: az Orbán-rendszer új jelképe

Persze a propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbánon már úrrá lett a paranoia, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, ha szerinted sem normális ez a fajta túlzó védelem!

fecsego.eu/HírHugo

Leave a Reply 81 megnézve, 1 alkalommal mai nap |