< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Tudatmegszállás, mentális hadviselés: Kövér László újabb fantasztikus meglátásokkal szórakoztatta közönségét

| Mobile | RSS

Tudatmegszállás, mentális hadviselés: Kövér László újabb fantasztikus meglátásokkal szórakoztatta közönségét

– A napjainkban az erőforrásokért zajló világpolitikai küzdelemben az alávetésre és kifosztásra szánt Európa ellen egy újszerű, 21. századi hadviselés folyik, amelyben elsődlegesen nem a területet, hanem a tudatot akarják megszállni –fejtette ki apokaliptikus, egyszersmind sci-fibe illő nézeteit az Országgyűlés elnöke.

Kövér László a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) pénteki budapesti plenáris ülésén keveredett észbontó gondolatmenetbe, amelyet bizonyára a migrációra vagy a liberálisok deviáns viselkedésére akart kihegyezni, de valami félremehetett.

A házelnök szerint a meg nem nevezett támadók célja „az európai közösség természetes identitásának a felszámolása, aminek hiányában a közösségek és az egyének nem tudják felismerni, érvényesíteni és szükség esetén megvédeni érdekeiket sem, így könnyebben alávethetők és uralhatók”.

– Ezért a természetes európai identitások védelmére hivatott minden intézmény – a család, a keresztény egyházak és a nemzeti államok – folyamatos politikai, jogi és mentális támadások célkeresztjében van – fűzte hozzá Kövér László

forrás:168 óra

Leave a Reply 71 megnézve, 1 alkalommal mai nap |