< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Erre bezzeg van pénz: ökölbe szorul a keze, ha meglátja mennyi pénzt szórnak el a Fidesz-minisztériumok taxizásra

| Mobile | RSS

Erre bezzeg van pénz: ökölbe szorul a keze, ha meglátja mennyi pénzt szórnak el a Fidesz-minisztériumok taxizásra

2019. március 25. | hozzászólás | Közélet

Irgalmatlan nagy összeget szórnak el a kormányzati emberek, természetese közpénzből taxizgatásra. Most derült ki, hogy a City Taxi márciusban két évre szóló, mintegy 209 milliós szerződést kötött a kormányzati munkát végző tisztviselők személyszállítására.

A City Taxi nyerte meg a minisztériumi dolgozók személyszállítására kiírt közbeszerzési tendert – írja az mfor.hu az uniós közbeszerzési értesítőben fellelt információkra hivatkozva. A tárcák – kivéve a honvédelmit és a külügyit – munkafeltételeinek biztosítását végző Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) nettó 208 756 799 forintért szerződött a feladatra a céggel. Még leírni is hosszú.

A megállapodás értelmében a kormányzati munkát végző tisztviselők taxizására fog elmenni egy közpénz.

A szakportál arról is ír, hogy  van még egy élő szerződésük ugyanerre a szolgáltatásra a City Taxival. Abban  2017. február 3. és 2019. november 2. közötti időszakra állapodtak meg a felek. Vagyis az előző szerződést nem járt le, így felmerül a kérdés, miért kellett egy újabb százmilliós taxiszerződést kötni a minisztériumoknak?

HírHugo

Leave a Reply 121 megnézve, 1 alkalommal mai nap |