< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: 35 millió dolláros pénzmosás miatt mentek a Zöld-foki- szigetekre))They went to Cape Verde for $ 35 million in money laundering

| Mobile | RSS

35 millió dolláros pénzmosás miatt mentek a Zöld-foki- szigetekre))They went to Cape Verde for $ 35 million in money laundering

Amerikai Népszava

forrás: Amerikai Népszava

Közzétéve március 27, 2019, 11:18 du. 18 mins

Vannak helyzetek, amikor nem lehet a politikai korrektség mögé elbújni, és úgy tenni, mintha minden normális keretek között zajlana. Orbán Viktor és Szijjártó Péter Zöld-foki Köztársaságban tett látogatásáról nem lehet úgy tudósítani, mint egy szokványos látogatásról, mert akkor meghamisítjuk a valóságot. Ilyen esetekben őszintén meg kell mondani mi zajlik, még akkor is, ha normális körülmények között ilyen és ehhez hasonló szavakat, minősítéseket nem használnánk. Jelen esetben Szijjártó olyan álnok, hamis és hazug nyilatkozatot tett, olyan undorító és mocsok szöveget engedett el, amire nincsenek szalonképes szavak, és már nem értékelhetők úgy, mintha önmaguk paródiái lennének. Ha nem mondjuk meg világosan mi zajlik, és kik ezek, akkor meghamisítjuk a valóságot.

Orbán és Szijjártó elment a Zöld-foki-szigetekre, amely négyezer négyzetkilométeren fekszik, lakosai száma nem éri el az 500 ezer főt, legfőbb bevételi forrásuk a külföldön dolgozó zöld-fokiak hazautalt pénze. Mindez tíz vulkanikus szigeten elterülve az Atlanti-óceánban. Ezek után előadják, hogy Magyarországnak itt kell befektetnie 35 millió dollárt (nagyjából 10 milliárd forintot), és ezen a szigetcsoporton kell, távol Afrika partjaitól, az óceán közepén “segíteni a stabilitást”, s “előmozdítani a magyar gazdasági szereplők érdekeit”. Hát a kurva anyjukat, ezt tudjuk erre mondani, és akkor rendkívül finoman fogalmaztunk. Ezek teljesen hülyének néznek mindenkit. Amit ezek művelnek, az már Rejtő Jenő tollára való, csak az hiányzik belőle, hogy az alvilágban, ahova tartoznak, benne felejtsék a kést a hátukban.

Nyilvánvalóan egy közönséges pénzmosási akcióról van szó. Ennek lényege, hogy 35 millió dollár értékben egy “kötöttsegély-hitelmegállapodást” kötnek a csóró szigetországgal. Ez azt jelenti magyarul, hogy kihelyeznek 10 milliárd forintnak megfelelő dollárt, amelyet megkap a Zöld-foki Köztársaság, amely ezt a pénzt kizárólag a hitelt nyújtó “magyar kormány” által meghatározott célra fordíthatja, s a meghatározott magyar cégektől rendelheti meg az ellenértéket. Ezek a rohadék, mocsok, oligarcha, Orbán-stróman köcsögök a történetben “a magyar gazdasági szereplők”. Ezek százszoros túlszámlázással elkészítenek majd valami fost a szerencsétlen zöld-fokiaknak, ez lesz az ő “hasznuk” a bizniszből, ha kapnak érte egyáltalán valamit. Vagy a Mészáros pestises disznóiból vagy a Tiborcz vaksi lámpáiból vagy valami hasonló nagy mocsokságból. Orbán pedig a strómanokon keresztül a Zöld-foki Köztársaság érintésével zsebre vágja a 10 milliárd forintot és eltűnik. Mennek egy afrikai országgal tovább. Erről szól a történet.

Afrika erre azért jó hely, mert kívül esik a nagy pénzügyi rendszereken, az ellenőrzött és lekövethető banki csatornákon. Sem az FBI, sem az Európai Unió ügyészsége, sem az Unió Csalás Elleni Hivatala, sem egyéb pénzmosás elleni szervezet nem tudja nyomon követni a pénzmozgásokat. Közönséges bűnözésről van szó, amit a magyar állam közbeiktatásával hajtanak végre, és a magyar államkassza kifosztásáról szól. Adnak neki egy álnevet, mint a II. Ukrán Frontnak, ez a “Déli Nyitás”, és végigpendlizik az arra alkalmas, kellően korrupt afrikai országokat. Mint például Ugandát, ahol legutóbb ugyanezt a kamut előadták és 5 milliárd forintot nyomtak ki Ugandába ugyanezzel a céllal. Úgy látszik, hogy a Zöld-foki Köztársaság még alkalmasabb a pénzmosásra, ezért fölbátorodtak a fiúk, és ide kihelyezték ellopásra a dupláját. Az ugandai pénzmosásba belekeverték a szaros bajszú őskommunista Kövért is, aki valahol az afrikai sztyeppén felavatott egy kőtömböt. Egyenként járnak ki ezek a tetvek, afrikai jutalomutazásra küldik egymást. Ez a történet szimpla rendőrségi ügy. Egy jogállamban Orbánt és Szijjártót, ahogy leszáll a gépről, azonnal bilincsbe vernék, s a börtönben rohadnak meg, ahogy megérdemelnék. De ez nem jogállam, hanem maffia. Ja, azt tegyük hozzá, hogy Orbán az egyik magángépén utazott, amit a Honvédésg nevére vettek.

Most pedig olvassuk el, hogy ezt a világ mocsokságát hogyan adja elő ez a tetü banda. Nem sül le a bőr a mocskos pofájukról ebbe is belekeverni a “migrációt”, “ajánlásokat” fogalmaznak meg az EU felé, és eljátsszák ezek a bűnözők, hogy ők a migrációt állítják meg. Mintha a Zöld-foki-szigetekről akár egyetlen lélek is kísérletet tenne arra, hogy Európába “migráljon”, miután a legőrültebb madarak sem vágnak neki a szárazföld és a szigetek közötti borzalmas távnak, a lakosságnak pedig egy horgászásra alkalmas csónakja sincs. Az alábbi szöveget csak erős idegzetű olvasóinknak ajáljuk.

Ezt mondja Szijjártó, figyeljük: “Sajnos Európában és elsősorban Brüsszelben uralkodik egy bántó leegyszerűsítés Afrika vonatkozásában. Az Európai Bizottság sok esetben szeretné úgy láttatni az egész kontinenst, mint olyan országok csoportját, ahol minden ország azon “mesterkedik”, hogyan küldje el saját polgárait Európa irányába.” Egyelőre eddig. A rohadt mocskos kurva anyját a Szijjártónak, ezt tudjuk erre mondani. Brüsszel szeretné az afrikai országokat így láttatni? Nem az ő rohadék kormányuk kampányol ezzel évek óta, és ijesztgeti a magyarokat a muszlimokkal és az afrikaiakkal, hogy nem akarnak keveredést? Olvassuk tovább: “Próbálják úgy beállítani Afrikát, mint egy kontinenst, amely szabadulni próbál a népesség növekedése miatti terhektől.” A saját aljasságukat is az Európai Unióra, “Brüsszelre” kenik.

Szijjártó ezután előadja, hogy az orbáni Magyarország bezzeg nem ilyen: “Márpedig ez nincs így minden ország esetében, köztük a Zöld-foki Köztársaság esetében sem. A Zöld-foki Köztársaságnak szüksége van saját polgáraira, nem elküldeni akarja őket, hanem megtartani. A Zöld-foki Köztársaság védi saját határait, komoly határvédelmi, határbiztonsági intézkedéseket vezetett be. Ráadásul olyan ország, amely komolyan veszi az Európai Unióval való együttműködést. Ezért Magyarország azt szorgalmazza, hogy az EU is vegye komolyan a Zöld-foki Köztársasággal való kapcsolatok fejlesztését.” Anyám borogass be tetőtől talpig valamivel, ami leviszi a lázt. Ez a rohadék mocskos bűnbanda elmegy, hogy 35 millió dollárt kimosson a magyar költségvetésből a banda és főleg a főnök zsebébe, és ezt úgy adják elő, mintha ők lennének Afrika megmentői, mint akik egyenként megmentik és beajánlják ezeket az országokat az Európai Uniónak, mintha ezeknek a felfüggesztett tagságú söpredékeknek bármi közük lenne ehhez.

Megmondjuk, hogy a Zöld-foki Köztársaságnak mi védi a határait, és melyek azok “a komoly határvédelmi, határbiztonsági intézkedések”, amiről Szijjártó hápog? A kibaszott nagy víz, ami körülveszi őket, és a nyomor, ami nem vonz, hanem taszít minden arra járót. Erről beszél ez a seggszájú faszfej, Magyarország úgynevezett “külügyminisztere”. A Zöld-foki Köztársaság “komolyan veszi az Európai Unióval való együttműködést”, mondja Szijjártó. Miért? Várnak más európai bűnözőket is pénzt mosni? Milyen lélegzetelállító együttműködése van a Zöld-foki Köztársaságnak az Európai Unióval azon kívül, hogy az Unió első fasiszta államának tolvaj miniszterelnöke elvitt nekik 35 millió dollárt azoknak a magyar embereknek a zsebéből, akik orvos nélkül, egy szelet száraz kenyér és egy penészes lejárt szavatosságú medvesajt mellett várják, hogy meghaljanak végre valamelyik lepukkadt magyar kórházban, hogy ne lássák többet ennek a felcsúti gecinek a mocskos pofáját? Vagy küldtek már egy postagalambbal egy levelet a távoli szárazföld felé? Esetleg átnyilaztak egyet?

Mindennek van határa, ezen a ponton el kell fogynia a türelemnek. Az nem lehet, hogy a magyar emberek ekkora barmok legyenek, és így megalázzák saját magukat, hogy szó nélkül nézik végig, hogy ez a banda tízmilliárdonként hordja ki a pénzüket afrikai banánköztársaságokba, ahonnan a strómanjaik nevén tisztára mosva tegyék saját számláikra, Miközben még a bűnözés közben is előadják a “migrációról” szóló gyomorforgató dumát, mintha ezzel is a magyar bevándorlást állítanák meg, s az enyves kezükre ragadt milliárdokkal is a keresztény kultúra védelméről pofázzanak nekik, amit ők tátott szájjal hallgatnak. Ez most már tűrhetetlen. A rohadt mocskos szájba tekert kurva anyjukat. Erre már nem lehet mást mondani. Ezek egyszer úgy kihúzzák a gyufát, hogy Mussolini szerencsésnek mondhatja magát, hogy fejjel lefelé felakasztották, és nem szenvedett sokat.

Ha lenne vér a magyarokban, akkor kaszákkal várnák a repülőtéren ezt a két gazembert. De ha most nem is csapják őket agyon, ha még egyszer elmennek bármelyik afrikai törzshöz, hogy mindenki szeme előtt bonyolítsanak le olyan pénzmosást, amiért az FBI náluk sokkal kisebb bűnözőket is a legsötétebb lyukba dug be egy életre, akkor közöljék velük, hogy vigyenek magukkal mindent, tömjék meg a zsebüket szotyival, mert Magyarországon több Videoton-meccset nem néznek. Ott fognak megdögleni valamelyik afrikai országban, mert ha kiteszik onnan a lábukat, nekik végük. Ébresztő, emberek! Ekkora marhák már nem lehettek. Gondolkozzatok, hogy egy hete még Angolába készültek, nyomták a süket dumát az örök angolai-magyar barátságról, aztán valami hiba csúszott az üzletbe, s ezért mentek a Zöld-foki-szigetekre. Vajon két nap alatt milyen 35 millió dolláros “fejlesztési projektet” készítettek elő ezek a büdös bunkók? Egyszerűen átirányították a pénzt egy másik pénzmosodába. A ti pénzeteket, amit tőletek loptak el. Nem lehet másképp, így kell ezekről beszélni, mert akkor adunk hiteles tájékoztatást és a valóságnak megfelelő képet róluk.

Nézzen pénzmosásra érkezett Orbán Viktort a Zöld-foki-szigeteken. Különösen a Magyar Miniszterelnök tiszteletére a reptéri váróban egy letört széktámlán előadott dobolással bemutatott hastáncot.

They went to Cape Verde for $ 35 million in money laundering

American People’s Word
source: American Népszava

Published March 27, 2019, 11:18 am 18 mins

There are situations where you cannot hide behind political correctness and pretend to be in the normal framework. The visit of Viktor Orbán and Péter Szijjártó in Cape Verde cannot be reported as a regular visit, because then we are falsifying reality. In such cases, we must honestly say what is going on, even if we would not use such words and qualifications under normal circumstances. In this case, Szijjártó made such a deceptive, false and liar statement that he let go of disgusting and mocking words that were not suffocating words and could no longer be regarded as being parodies of themselves. If we don’t say clearly what is going on and who it is, we will falsify reality.

Orbán and Szijjártó went to Cape Verde, which is four thousand square kilometers, with a population of less than 500,000, and their main source of income is the green money of the Green Cape, working abroad. It is spread across ten volcanic islands in the Atlantic. Then they say that Hungary has to invest $ 35 million here (about 10 billion forints), and this island group, away from the coast of Africa, should “help stability” in the middle of the ocean, and “promote the interests of Hungarian economic players”. Well, the fucking mother, we can say that, and then we were very fine. They are all looking stupid. What they are doing is already on Jeno’s Mystery Pen, just missing the knife in their back in the underworld.

It is obviously an ordinary money laundering action. The essence of this is that a $ 35 million loan agreement is signed with the cheating island country. This means that in Hungary it will spend $ 10 billion, which Cape Verde will receive, which can only spend this money for the purpose set by the “Hungarian government” providing the loan, and can order the payment from the specified Hungarian companies. These bastards, marshes, oligarchs, Orbán-stromans are the “Hungarian economic actors” in the story. These will make one hundred times overcrowding to make something stupid for the unfortunate Cape Verde, this will be their “benefit” from the business if they get something at all. Or from the pesto pigs of Mészáros or from the lanterns of the Tiborcz vaks or something like a big swamp. Orbán cuts 10 billion forints through the stromans, touching Cape Verde and disappears. They go with an African country further. The story is about that.

Africa is a good place to do this because it is outside the big financial systems, controlled and traceable banking channels. Neither the FBI, the European Union Prosecutor’s Office, the EU Anti-Fraud Office, nor any other anti-money laundering organization can keep track of financial flows. It is a common crime that is being carried out by the Hungarian state and is about the looting of the Hungarian state. They give him a pseudonym like that of II. For the Ukrainian Front, this is the “Southern Opening”, and it is pendulating the suitably corrupt African countries. Such as Uganda, where the same kamut was last performed and 5 billion forints were expelled to Uganda for the same purpose. Cape Verde seems to be even better suited for money laundering, so boys have been afraid and stolen here for a double. The Ugandan money laundering was also blended with the shabby mustache prehistoric stone, who somewhere in the African steppe drove a stone block. These lice act one by one, sending each other an African reward. This story is a simple police affair. In a state of law, Orbán and Sjoytot, as he descends from the machine, would immediately be caught in a clamp and rushed to prison as I deserved. But this is not a rule of law, but a mafia. Yeah, let’s add that Orbán traveled on one of his private cars, which he took under the name of the Army.

Now let’s read how this bastard is presenting this world of mud. The skin does not get lost from the dirty snouts into the “migration”, “recommendations” to the EU, and these criminals play to stop the migration. It is as if a single soul from Cape Verde is trying to “migrate” to Europe after the craziest birds do not cut the horrible distance between the mainland and the islands and the population has no fishing boat. The text below is only for our strong-minded readers.

This is what Szijjártó says, we are watching: “Unfortunately, in Europe and primarily in Brussels, there is an abusive simplification for Africa. In many cases, the European Commission would like to see the whole continent as a group of countries

This is what Szijjártó says, we are watching: “Unfortunately, in Europe and primarily in Brussels, there is an abusive simplification for Africa.
In many cases, the European Commission would like to see the whole continent as a group of countries where every country is “mastered” how to send its own citizens to Europe. ”
For now. The damn dirty whore’s mother to the Soycourt, we can say that. Would Brussels want to see African countries in this way? No
their son-in-law government has been campaigning for this for years and frightens the Hungarians with Muslims and Africans that they do not want confusion? Read on: “They are trying to set Africa as one
Continent, which is trying to get rid of the burden of population growth. ”
lubricated.

Szijjártó then says that the orbit of Hungary is nothing like this: “This is not the case for every country, including the Cape Verde.
Republic of Hungary. Cape Verde needs its own
not to send them, but to keep them. The Republic of Cape Verde protects its own borders, serious border protection and border security
measures. In addition, it is a country that is serious about cooperation with the European Union. That’s why Hungary has it
encourages the EU to take seriously the development of relations with Cape Verde. ”My mother bump into the top of the head with something that takes off the fever. This bastard dirty scapegoat goes out to bail out $ 35 million from the Hungarian budget for the band and
mainly in the boss’s pocket, and it is as if they were rescuers of Africa as those who save and recommend them one by one
countries to the European Union, as if those suspended members of the European Union had anything to do with this.

We are telling you that Cape Verde is protecting its borders and what are “serious border security, border security measures”,
what is Sjöctog? The fucking big water that surrounds them and the misery that doesn’t attract, but repels all those involved. This is what the
asshole dickhead, Hungary’s so-called “foreign minister”. Cape Verde “is serious about the European Union
cooperation, ”says Szijjártó. Why? Are they expecting other European criminals to wash their money? What a breathtaking collaboration with Green Cape
Republic of the European Union apart from the fact that the thief prime minister of the Union’s first fascist state took them $ 35 million to them
from the pockets of the Hungarian people who, without a doctor, are waiting for a slice of dry bread and a moldy bear with a moldy expired warranty
to die in a hungry Hungarian hospital to see no more dirty jaws of this gnarie? Or they were sent
already a postagalam a letter to the distant land? possibly
did they pass one?

There is a limit to everything, at this point you have to lose patience. It cannot be that the Hungarian people are such beasts and so
humiliating themselves so that they gaze out without saying that this gang is spending ten billion dollars in African banana republics,
While they are being cleaned by their stromans on their own bills, While they are still reporting “migration” stigma during crime, as if they were making Hungarian immigration
and billions of billions of graceful hands stuck to protect Christian culture, which they listen to with open mouth. This is now
already intolerable. He banged his fucking mother in the damn dirty mouth. You can’t say anything else. Once they pull out the match that
Mussolini could be lucky to be hung upside down and not much.
If there were blood in the Hungarians, they would be waiting for those two villains at the airport with mowers. But if they don’t hit them now, once again
they are going to any African tribe to make money laundering before everyone’s eyes for the FBI is much smaller than them
criminals are put into the darkest hole for a lifetime, then tell them to take everything with them, to stuff their pockets with the suits,
because there are no videoton matches in Hungary. They’re going to be overwhelmed in an African country because if they get out of there
their feet, they end. Alarm, people! Such cattle could no longer be. Think about a week ago being made in Angola, deaf
dumota about eternal england-hungarian friendship, and then some mistake slipped into the shop and they went to Cape Verde. Did it take two days
What are the $ 35 million “development projects” prepared by these stinky junkies? Simply redirected the money to another money

Leave a Reply 246 megnézve, 1 alkalommal mai nap |