< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: A német tv-ben jelentették ki, hogy nincs szükség a Fideszre!///Duitse tv kondigt geen behoefte aan Fidesz!

| Mobile | RSS

A német tv-ben jelentették ki, hogy nincs szükség a Fideszre!///Duitse tv kondigt geen behoefte aan Fidesz!

A német tv-ben jelentették ki, hogy nincs szükség a Fideszre!
Orbán Viktor azzá a kellemetlen és cikki politikussá vált az európai politikában, akitől minden komolyan vehető európai vezető igyekszik elhatárolódni és kijelenteni, hogy ő nem egy gyékényen árul vele. 

A legnagyobb jobboldali európai közösség, az Európai Néppárt csúcsjelöltje, Manfred Weber a német közszolgálati tévében arról beszélt, hogy mit tenne abban az esetben, ha csak a populista Fidesz szavazataival szerezhetné meg az Európai Bizottság elnöki posztját. 

Az európai jobboldali vezető kijelentése jól mutatja az Orbáni-politika vállalhatatlanságát: “akkor inkább nem vállalja a tisztséget, mert nem akarja, hogy jobbról válasszák meg, a középet akarja képviselni. 

Hozzátette, ha Európa jövőjéről van szó, akkor világossá akarja tenni, hogy a közép a domináns. “Nem a baloldali szélsőségek, a kommunisták, és nem a jobboldali szélsőségek, a nacionalisták.” 

Ezt olvasta már? Évtizedek óta nem látott gyűlölködésbe hergelte a magyar társadalmat az Orbán-kormány!

Ezzel a kijelentésével kvázi Orbán Viktort leszélsőjobboldali-nacionalistázta, az a Menfred Weber, akiről a Fidesz még 2018. őszén bőszen hirdette a propaganda médiáiban, hogy mekkora nagy szövetségese Orbánnak. 

A Fidesz Néppárti tagságát március 20-án függesztették fel, onnantól már nincs beleszólása a Néppárt döntéseibe. Ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla, Orbán nem csak Európában, de már Afrikában is ciki politikusnak számít. 

Egy portugál lap írta meg, hogy az angolai útja azért maradt el Orbánnak, mert a dél-afrikai ország miniszterelnökének vállalhatatlan az Orbáni-politika és nem szeretett volna vele együtt mutatkozni. 

Nekünk ezek után nem marad más hátra, mint minden Fidesz-szavazó honfitársunknak feltenni a kérdést: el kell döntened a pártod vagy a hazád a fontosabb!

Forrás: Hírhugó/Facebook

Duitse tv kondigt geen behoefte aan Fidesz!

3 april 2019 | opmerkingen | EU Press Room, Chattering News
Op de Duitse tv werd aangekondigd dat Fidesz niet nodig is!
Viktor Orbán is een ongemakkelijke en gekke politicus geworden in de Europese politiek, van wie alle serieuze Europese leiders zichzelf proberen te scheiden en verklaren dat hij het niet aan een merrie verkoopt.
De grootste rechtse Europese gemeenschap, Manfred Weber, de beste kandidaat voor de Europese Volkspartij, sprak op de Duitse publieke omroep over wat hij zou doen als hij het presidentschap van de Europese Commissie alleen met de stemmen van de populist Fidesz kon verkrijgen.
De verklaring van de rechtse leider van Europa toont het onvermogen van het Orbán-beleid: “dan neemt hij het ambt niet, omdat hij niet van rechts wil kiezen, hij het centrum wil vertegenwoordigen.
Hij voegde eraan toe dat als het gaat om de toekomst van Europa, hij duidelijk wil maken dat het midden dominant is. “Niet de linkse extremisten, de communisten, noch de rechtsextremisten, de nationalisten.”
Heb je dit gelezen? Tientallen jaren lang heeft de Orbán-regering de Hongaarse samenleving gehaat om het te haten!
Met deze verklaring werd Quasi-Orbán genationaliseerd door een extremistische rechtse nationalist, Menfred Weber, die Fidesz in het najaar van 2018 in de media van de propaganda zwaar werd uitgeroepen als een grote bondgenoot van Orbán.
Het lidmaatschap van de Fidesz People’s Party werd op 20 maart opgeschort en heeft geen invloed meer op de besluiten van de Volkspartij. Zoals Hugo Hugo meldde, is Orban niet alleen een Europese maar ook een Afrikaanse politicus.
Een Portugese pagina schreef dat zijn reis naar Angola was overgelaten aan Orbán omdat de Zuid-Afrikaanse premier niet in staat was om deel te nemen aan Orbán-politiek en niet bij hem wilde zijn.
Daarna hebben we geen andere keuze dan al onze Fidesz-kiezers te vragen of uw partij of uw land het belangrijkste is!
Bron: Hírhugó / Facebook
Leave a Reply 92 megnézve, 1 alkalommal mai nap |