< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article:

| Mobile | RSS

nem teszik ki a kirakatba
Nyugati Fény · 2019. március 31., 11:42
Kevesebb rendőr, kevesebb bér?
Forrnak az indulatok a fórumokon a rendőrök fizetése és munkakörülményei miatt. Mint korábban írtuk , már tömegesen hagyják ott az állományt a rendőrök és egyelőre nem látszik, hogy a kormány bármit is megpróbálna tenni ez ellen.
A Zsaruellátón egy rendőr osztotta meg gondolatait a problémákról. Mint írja, “a rendőrség ma soha nem látott mélyponton van (és csak rosszabbodik), a leszerelők száma folyamatosan nő és nem csak a próbaidősöké (tagadni kár, a hülye is tudja, hogy ez a valóság). És ezt azzal nem oldják meg, hogy elveszik a státuszt, vagy egy ember két státuszt foglal, magyarul csalnak a statisztikával, hiszen a statisztika nem fog kimenni egy címre és ha már a statisztikánál tartunk:
kevesebb állomány = kevesebb statisztika.”
“Tisztelt Vezetők! Lassan nem lesz aki termelje a statisztikát, kimenjen a címekre, lassan ott tartunk, hogy egy szolgálatot nem tudnak kiadni. Ezt akarták elérni? Ha igen miért? Mi értelme van?” – írja.
Rámutat a rendőr, hogy “ az állomány túlnyomó többsége nevetséges illetményért dolgozik,
nevetséges illetményért gyártja a statisztikát, amely alapján Önök is meg vannak ítélve.
És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy sok helyen nincsenek megbecsülve, nincsenek emberszámba véve. Persze a fizetés nem csak Önökön múlik, de nem hiszem el, hogy nem tudnak ennek érdekében tenni. Önök szerint jó irányba halad így a rendőrség? Sajnos nagyon sok olyan vezető van, aki emberileg teljesen alkalmatlan vezetőnek, esetleg olyan is, aki szakmailag.”
“Ha ez volt az ötlet a fizetésemelésre, hogy címszóval kevesebb rendőrnek könnyebb lesz majd emelni a fizetését, akkor ez nagyon rossz ötlet volt. Ha így van, tegye a kezét a szívére az a vezető, aki ezzel az ötlettel egyet ért és mondja ki magának,
hogy alkalmatlan vezetőnek, mert ez az igazság!”
local_offer Politika, állomány , fizetés, rendőrség, státusz , vezető
© 2017-2019 Nyugati Fény Impresszum
Támogasd a munkánkat! Adatvédelem RSS
Email küldése Zsaruellátó
szombaton
“Tisztelt Zsaruellátó! Ha kitennétek a falra szigorúan név nélkül, mivel állományban vagyok, azt nagyon megköszönném.
Én a vezetőinknek üzennék, hátha olvassa közülük valaki, akit esetleg érdekel is.
Tisztelt Vezetőink!
A rendőrség ma soha nem látott mélyponton van (és csak rosszabbodik), a leszerelők száma folyamatosan nő és nem csak a próbaidősöké (tagadni kár, a hülye is tudja, hogy ez a valóság). És ezt azzal nem oldják meg, hogy elveszik a státuszt, vagy egy ember két… Továbbiak
443 37 74
NYUGATI FÉNY NYUGATI FÉNY
A rendőrség reklámarca szerint nem lehet megélni a rendőri fizetésből, le is szerelt (+fotó)
Pedig nemrég még vele toborozták az újoncokat. Hat év után leszerelt az a vízirendész, aki nemrég az egyik reklámarca volt a rendőrség toborzó kampányának. Elhatározását a Zsaruellátó Facebook-oldalon tette közzé, a posztban egyebek közt azt írja “a járőri fizetésből nem lehet megélni”.
Elolvasom a cikket itt: nyugatifeny.hu >

Leave a Reply 74 megnézve, 1 alkalommal mai nap |