< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Kövér László csúnyán elszólta magát: szerinte is szélsőjobboldali Orbán új olasz szövetségese, aki Magyarországra jön///László Kövér ha detto male: pensa che l’alleato di destra di Orbán sia un nuovo alleato italiano in arrivo in Ungheria

| Mobile | RSS

Kövér László csúnyán elszólta magát: szerinte is szélsőjobboldali Orbán új olasz szövetségese, aki Magyarországra jön///László Kövér ha detto male: pensa che l’alleato di destra di Orbán sia un nuovo alleato italiano in arrivo in Ungheria

Magyarországra jöhet az olasz szélsőjobboldali párt fővezére Matteo Salvini, erről Kövér László, a Fidesz parlamenti házmestere beszélt az MTV-ben. A híradóból az is kiderült, hogy Kövér László a napokban tett olaszországi látogatása során már találkozott is a Liga nevű nacionalista formáció vezetőjével, akiről Kövér László úgy fogalmazott jobbra van a Néppárttól- írta meg az az ATV

Az, hogy ki milyen oldalra kerül a májusi európai parlamenti  választások után, attól függ, ki milyen álláspontot képvisel Európa jövőjét illetően – nyilatkozta már előre magyarázkodva Kövér László, az Országgyűlés elnöke szerdán Rómában a közmédiának.

Ahol többek között Matteo Salvini olasz szélsőjobboldali Liga vezetőjével tárgyalt. A fideszes politikus az M1 aktuális csatornán sugárzott Híradóban azt mondta: az egyik kérdés, amely összeköti őket, a migráció megítélése és Európa jövőjének megítélése abból a szempontból, hogy azt a családok támogatására vagy a bevándoroltatásra, a népességcserére akarják bízni. Ebben a tekintetben jelentős a nézetazonosság a két politikai erő között – emelte ki Kövér László, szintén egy picit elhatárolódva az amúgy teljesen vállalhatatlan párttól.

Majd Kövér házelnök rögtön hangsúlyozta: a Fidesz az Európai Néppártban (EPP) képzeli el a jövőjét. Matteo Salviniék pedig – akik jelenleg a Nemzetek és Szabadság Európája képviselőcsoportban foglalnak helyet – egy új szövetséget próbálnak építeni.

Majd egy furcsa állítást fogalmazott meg Kövér László: a két párt (a Fidesz és a Liga) álláspontja ott találkozik, hogy a Néppártnak nyitottnak kell lennie a tőlük jobbra lévő politikai erők felé is. Magyarul Kövér László is elismerte, hogy Matteo Salviniék pártja egy szélsőjobboldali formáció. Ennek tudatában még rosszabb, amit utána közölt: a házelnök  elmondta, reményeik szerint április végén, május elején Magyarországra látogat Matteo Salvini.

Magyarul a Fidesz egy olyan pártvezérrel fog vircsaftot szervezni Budapesten, amelyik Kövér szerint is a szélsőjobboldalon van. Tehát még is csak igaza lett, a magyar ellenzéknek, hogy Orbánék már nyíltan kokettálnak az európai szélsőjobbal.

Arra kérünk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Kövér László csúnya elszólását, hogy mindenkinek világos legyen, a Fidesz már a szélsőjobboldal felé tart.

László Kövér ha detto male: pensa che l’alleato di destra di Orbán sia un nuovo alleato italiano in arrivo in Ungheria

Matteo Salvini, leader del partito di estrema destra in Italia, potrebbe venire in Ungheria, László Kövér, il parlamentare di Fidesz, ha parlato con MTV. La notizia ha anche rivelato che László Kövér aveva già incontrato il leader della formazione nazionalista chiamata Liga, che László Kövér ha posto a destra del Partito popolare – ha scritto all’ATV.

Quello che sta succedendo dopo le elezioni di maggio al Parlamento europeo dipende da chi si posiziona sul futuro dell’Europa, ha detto László Kövér, portavoce del Parlamento, sui media pubblici mercoledì.

Dove, tra l’altro, ha discusso con Matteo Salvini, leader della Lega italiana di estrema destra. Il politico fidesz nella newsletter trasmessa sull’attuale canale M1 ha detto: uno dei problemi che li connette è la percezione della migrazione e la percezione del futuro dell’Europa per affidarla al sostegno familiare o all’immigrazione e al cambiamento della popolazione. In questo senso, c’è una grande somiglianza tra le due forze politiche “, ha detto László Kövér, anche un po ‘distante dal partito altrimenti inaccessibile.

Poi Fat President ha sottolineato immediatamente che Fidesz ha immaginato il suo futuro nel Partito popolare europeo (PPE). E Matteo Salvini, che è attualmente nel Gruppo delle Nazioni e in Europa della Libertà, sta cercando di costruire una nuova alleanza.

László Kövér ha detto una strana affermazione: la posizione delle due parti (Fidesz e la Lega) è che il Partito popolare deve essere aperto alle forze politiche a destra di loro. In ungherese, László Kövér ha anche ammesso che il gruppo di Matteo Salvini era una formazione di estrema destra. Con questo in mente, è stato anche peggio di quanto gli aveva detto: ha detto che Matteo Salvini visiterà l’Ungheria alla fine di aprile e all’inizio di maggio.

In inglese, Fidesz organizzerà un leader del partito con un leader del partito a Budapest, che, secondo Kövér, è all’estrema destra. Quindi era giusto per l’opposizione ungherese che Orbán stesse apertamente esultando con l’estrema destra dell’Europa.

Ti chiediamo di condividere questo post su Facebook in modo che tutti possano vedere la brutta fessura di László Kövér in modo che tutti siano chiari, e Fidesz si sta dirigendo verso l’estrema destra.

fecsego.eu/HírHugó

Leave a Reply 140 megnézve, 1 alkalommal mai nap |