< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Perrel fenyeget Ujhelyi István

| Mobile | RSS

Perrel fenyeget Ujhelyi István

2019. április 5. | hozzászólás | Közélet

szerző:HÍR TV

2019. április 4., csütörtök 22:21

Perrel fenyeget Ujhelyi István. A SZEVIÉP korábbi vezetője ugyanis azt állítja, hogy 38 millió forintért egy másik cégen keresztül ők finanszírozták a szocialista politikus vidéki házának felújítását. Szerettük volna megkérdezni az MSZP elnökét, hogy terveznek-e vizsgálatot, hogy tisztázzák Újhelyit, de válasz helyett Tóth Bertalan elmenekült.

Továbbra is perrel fenyeget mindenkit Ujhelyi István, aki kérdést tesz fel házfelújításának finanszírozásával kapcsolatban. A SZEVIÉP korábbi tulajdonosa ugyanis azt mondta, hogy 38 millió forint értékben egy közvetítő cégen keresztül ők fizették a szocialista politikus ingatlan fejlesztését.

Baranyi Sándor állításait egy engedményezési szerződést igyekezett alátámasztani, amit a Délmagyarnak mutatott be.

Ujhelyi István múlthéten személyesen körbevezette az újságírókat szőregi házában, amelyben van jakuzzi, szauna és kerti tó is, azonban a szocialista politikus szerint ez nem luxusszínvonal.

Az MSZP-s EP képviselő elismerte, hogy felújították a házat, azonban azt állította, hogy ezt korábban és nem az említett összegért végezték.

A SZEVIÉP egykori vezetője arról is beszélt, hogy Ujhelyi István badacsonytomaji nyaralóján is végeztek felújítást. Ahogy látható ez az ingatlan is rendelkezik szaunával.

Szerettük volna megkérdezni az MSZP elnökétől, hogy terveznek-e belső vizsgálatot, hogy tisztázzák az Ujhelyi István körüli vádakat, de Tóth Bertalan kampánybusszal elhajtott a helyszínről.

Később Harangozó Tamást szocialista országgyűlési képviselőtől vártunk válaszokat de ő is sietve távozott a sajtótájékoztató helyszínéről.

Hír TV

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál logó
Leave a Reply 118 megnézve, 1 alkalommal mai nap |