< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: BÍRÓSÁG LEHET A VÉGE: BAYER ZSOLT NYAKÁT SZORONGATJA A DK ÉS ELŐKERÜLT EGY KÍNOS VIDEOFELVÉTEL IS

| Mobile | RSS

BÍRÓSÁG LEHET A VÉGE: BAYER ZSOLT NYAKÁT SZORONGATJA A DK ÉS ELŐKERÜLT EGY KÍNOS VIDEOFELVÉTEL IS

2019. április 6. | hozzászólás | Közélet

2019. 04. 06.

Fotó: Népszava

Minden bizonnyal megütheti a bokáját Bayer Zsolt a Fidesz V. számú tagkönyvének birtokosa.

Politikai értelemben mindenképpen ugyanis ennél kínosabb magyarázkodást és szánalmas mentegetőzést még soha nem láttunk az ordenáré publicistától. Most valahogy nem olyan nagy a szája, mint amikor egy gimnazista lányt kellett gyaláznia.

Bayer Zsoltra mindenképpen fekete napok járnak ugyanis a várbéli lakásbérlése túlmutat azon, amely már elfedhető vagy elkendőzhető lenne. A 24.hu stábjának csak hebegni-habogni tudott mikor szembesítették a tényekkel.

Ennyire kínos jelenetet még sosem láttam:

Sajtóhírek szerint Bayer Zsolt nem messze a miniszterelnöki rezidenciának kinevezett Karmelita kolostortól, mindössze 32 ezer forintért bérel az I. kerületi önkormányzattól egy lakást. Bayer azzal magyarázkodott, hogy a bérleti díjon felül a lakás felújítására már ráköltött tízmillió forintot.  – ezt már a Demokratikus Koalíció állítja.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy Bayer Zsolt mutassa be a lakásfelújítással kapcsolatos számlákat. Mi, európai magyarok felhívjuk az ötös számú párttagkönyv büszke gazdájának figyelmét, nagyon rosszul gondolja, hogy fillérekért jár neki a hűbérura tőszomszédságában fekvő lakás. A valódi hazafiak nem nézik el a csalást és trükközést, Bayer Zsoltnak is el kell számolnia a vagyonával!

fecsego.eu BalraMagyar

Leave a Reply 127 megnézve, 1 alkalommal mai nap |