< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Kedves Oláh István László/Tisztelt főszerkesztő barátom!

| Mobile | RSS

Kedves Oláh István László/Tisztelt főszerkesztő barátom!

Mint tudod, elkezdődött az Európai Parlamenti választási kampány. A DK, hasonlóan a többi ellenzéki párthoz, nagyon kevés pénzből kampányol. A fideszes Állami Számvevőszéknek vagy a DK-t legutóbb 11 millió forintra bírságoló adatvédelmi hatóságnak éppen az a céljuk, hogy minél kevesebb pénzt tudjunk plakátokra költeni, ezt szolgálják a büntetéseik.

Te viszont tudsz nekünk segíteni! A pénzünket elvehetik, a véleményünket elhallgathatják, a plakátcégeket felvásárolhatják, de ha Te és sokan mások segítenek, azzal nem tudnak mit kezdeni. Mint a DK EP-listavezetője azt kérem Tőled, hogy ha teheted, akkor nyomtasd ki az alábbi linken található plakátot és ragaszd ki az ablakodba, az ajtódra vagy a kerítésedre! Ha esetleg nincs nyomtatód, de szívesen segítenél, akkor pedig írd meg a postacímed, amelyre plakátot küldhetünk Neked!

Ha nyomtatsz, ide kattints: 

Ne feledd, számunkra egyetlen plakát kiragasztása is óriási segítség! Előre is köszönöm, hogy a tettek mezejére lépsz azért, amiért küzdünk; egy demokratikus, szabad, európai Magyarországért! Számítok a segítségedre!

Barátsággal,

Dobrev Klára

EP-listavezető

DK

Leave a Reply 119 megnézve, 1 alkalommal mai nap |