< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: A fidesznyik TV2 megalázta a távoli nép kultúráját, le kellett törölni a felvételeket, hogy elkerüljék a lincselést

| Mobile | RSS

A fidesznyik TV2 megalázta a távoli nép kultúráját, le kellett törölni a felvételeket, hogy elkerüljék a lincselést

2019. április 12. | hozzászólás | Közélet

Bár a fidesznyikek nagy plakátokon hirdették, hogy aki Magyarországra jön, annak tiszteletben kell tartani hazánk kultúráját. Minden jel szerint, nem ilyen toleránsak más nemzetek kultúrájával szemben, ha tahó műsorokat kell gyártani a propaganda csatornájuk számára.

Felháborodott helyiek majdnem meglincselték a Fidesz közeli  TV2 stábját az Ázsia Expressz nevű utazós reality második évadának forgatása alatt Srí Lankán- számolt be a szintén kormányközeli  Bors. Az ok az volt, hogy az Ázsia Expresszt gyártó cég által, nemzetközileg egységesen előírt egyik küldetésben a párosoknak fel kellett venniük a helyi tradicionális esküvői viseletet.

Ezt a Bereczki Krisztián és Bohos Kornél alkotta testépítő páros meg is tette, így nőnek beöltözve rohangáltak a Fidesz TV férfi arcai a távoli ország utcáin,  ami feldühítette a helyieket, hogy ilyen módon gyalázzák a hagyományaikat.

A felháborodott emberek a stáb szállodájához mentek, ahol azt követelték, hogy engedjék be őket az épületbe, hogy elégtételt vehessenek a tradícióikon esett sérelemért. A  műsorgyártó és a TV2 emberei a hatóságok kérésének eleget téve szemtanúk előtt törölték a sértőnek ítélt felvételeket. Csakhogy ezalatt a stáb egyik helyi segítőjét megütötték, mondván, hogy neki nem lett volna szabad közreműködnie ebben.

A TV2 közleménye szerint ez egy nemzetközi formátum, ahol minden ország játékosai ugyanazokat a feladatokat teljesítik, és eddig soha nem volt gond belőle. Ennek ellenére az eset hatására felülvizsgálnak néhány további küldetést is. A forgatást egyébként Indiában folytatják.

Milyen érdekes nem, hogyha a fidesznyikeknek tahó műsort kell forgatniuk, akkor ők nem tartják tiszteletben más nemzetek kultúráját és a TV2 közleményéből fájóan hiányzik a bocsánat kérés: először a Srí lankai néptől, majd utána a magyaroktól, hogy szégyent hoztak az országunkra.

fecsego.eu/HírHugo

Leave a Reply 117 megnézve, 1 alkalommal mai nap |