< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Kedves Oláh István László/Tisztelt főszerkesztő barátom!Dobrev Klára EU képviselő jelölt hírlevele

| Mobile | RSS

Kedves Oláh István László/Tisztelt főszerkesztő barátom!Dobrev Klára EU képviselő jelölt hírlevele

Már javában elindult az európai parlamenti választási kampány, most hétvégén pedig a DK is megtartja kampánynyitó rendezvényét. Ez egy fontos esemény, amelyen többek között arról is beszélni fogok, hogy miért történelmi célunk az Európai Egyesült Államok létrehozása. 

Szeretném, ha ezen Te is ott lennél!

Találkozzunk most vasárnap, délelőtt 10 órakor a Budapesti Kongresszusi Központban, a 1123 Budapest, Jagelló út 1-3. cím alatt!

Mivel az ellenzék a kampányban képtelen felvenni a versenyt a közpénzmilliárdokból kampányoló Fidesszel, a hét elején arra kértelek, hogy ha teheted, nyomtass plakátot és ragaszd ki az ajtódra, ablakodra, kerítésedre vagy ha nincs nyomtatód, akkor kérj tőlünk plakátot. Mivel rengetegen kattintottatok a nyomtatásra és sokan kértetek plakátot, hogy kiragaszthassátok, újabb ötletem támadt, hogyan tudnál még segíteni.

Az alábbi linken nem csak a plakátot, hanem a szórólapunkat is le tudod tölteni. Arra kérlek, hogy ha teheted, nyomtasd ki a szórólapot több példányban és dobd be a szomszédaid postaládájába, vagy ha társasházban élsz, akkor minden postaládába! Ha mi, emberek, európai magyarok nem fogunk össze, az ország úgy fog dönteni május 26-án az EP-választáson, hogy nem is tudja, mi a választás tétje. Ne hagyjuk, hogy így legyen!

Minden egyes kiragasztott plakát és minden postaládába dobott szórólap hozzájárul ahhoz, hogy megverjük a Fideszt és mi, magyarok is egyenrangú európai polgárok legyünk a formálódó Európai Egyesült Államokban. Köszönöm, ha ehhez Te is hozzájárulsz!

Barátsággal,

Dobrev Klára

Leave a Reply 79 megnézve, 1 alkalommal mai nap |