< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Spanyolroszág-közbiztonság-rendőrség Az ausztrál nagykövetségre érkezett hamis bombafenyegetés miatt ürítették ki az egyik madridi toronyházat///Policía de Seguridad Pública de España Una falsa amenaza de bomba que llega a la Embajada de Australia ha vaciado uno de los edificios de gran altura de Madrid

| Mobile | RSS

Spanyolroszág-közbiztonság-rendőrség Az ausztrál nagykövetségre érkezett hamis bombafenyegetés miatt ürítették ki az egyik madridi toronyházat///Policía de Seguridad Pública de España Una falsa amenaza de bomba que llega a la Embajada de Australia ha vaciado uno de los edificios de gran altura de MadridAusztrália madridi nagykövetségre érkezett hamis bombafenyegetés miatt a rendőrség kiürítette a külképviseletnek is otthont adó 57 emeletes toronyházat a spanyol fővárosban kedden.

    A Telemadrid tévécsatorna helyszíni beszámolója szerint a riasztástól számított 25 percen belül a hatóságok mindenkit evakuáltak a több mint 60 ezer négyzetméteres Torre Espacio nevű épületből.
    Az egyik ott dolgozó elmondta: rendszeresek a kiürítési gyakorlatok a toronyházban, ezért pánik nélkül, gyorsan hagyták el az emberek az épületet, noha tudták, hogy most nem szimulációról van szó.
    A rendőrség az ellenőrzés során nem talált robbanószerkezetet, ezért másfél órával később az épületet újra megnyitották.
    A tévécsatorna úgy tudja, hogy a hamis bombariadó gyanúsítottját őrizetbe vették.
    A Torre Espacio 235 méterével Madrid négy felhőkarcolója közül a legkisebb. Az ausztrál mellett itt találhatók a kanadai, a holland és brit külképviseletek irodái, továbbá a Spanyol Bankszövetség (AEB) és több multinacionális vállalat központja is.


MTI

Policía de Seguridad Pública de España Una falsa amenaza de bomba que llega a la Embajada de Australia ha vaciado uno de los edificios de gran altura de Madrid

Debido a una falsa amenaza de bomba que llegó a la Embajada de Australia en Madrid, la policía vació el edificio de 57 pisos, ubicado en la capital española, el martes.

    Según el informe en el lugar de Telemadrid, a las 25 minutos de la alarma, las autoridades evacuaron a todos de un edificio llamado Torre Espacio, más de 60,000 metros cuadrados.
    Uno de los que trabajaban allí dijo que las prácticas regulares de evacuación en el edificio de gran altura habían dejado el edificio rápidamente sin pánico, aunque sabían que no era una simulación.
    La policía no encontró explosivos durante la inspección, y el edificio fue reabierto una hora y media después.
    El canal de televisión sabía que el sospechoso de la bomba falsa fue arrestado.
    Torre Espacio es el más pequeño de los cuatro rascacielos de Madrid con 235 metros. Además de Australia, se encuentran aquí las oficinas de las representaciones canadienses, holandesas y británicas, así como la Asociación de Bancos de España (AEB) y varias empresas multinacionales.

MTI

Leave a Reply 103 megnézve, 1 alkalommal mai nap |