< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: A DK VISSZAVÁGOTT A NAGY BLANKÁT MEGALÁZÓ ÚJSÁGÍRÓNAK – NEM AKÁRMIT ESZELT KI A PÁRT

| Mobile | RSS

A DK VISSZAVÁGOTT A NAGY BLANKÁT MEGALÁZÓ ÚJSÁGÍRÓNAK – NEM AKÁRMIT ESZELT KI A PÁRT

2019. április 20. | hozzászólás | Közélet

2019. 04. 16.

Nagy Blanka Fotó: Népszava/ Tóth Gergő

A Demokratikus Koalíció kongresszusán vasárnap a Pesti Srácok jelenlévő munkatársa készített egy megalázó és méltóságában sértő fotót az egyik felszólaló vendégünkről, Nagy Blankáról, amelyet elfogadhatatlan szöveg kíséretében tettek közzé.

Emlékeztetőül: Pilhál Tamás a magát keresztény konzervatív újságírónak hívó egyén akinek fényképei a Magyar Nemzetben és a PestiSrácok oldalán jelennek meg, saját Pilhál Művek elnevezésű oldalán osztotta meg ízléstelen művét, ahol is konkrétan

befényképeztek Nagy Blanka szoknyája alá

Ízléstelen művét az alábbi szöveggel osztotta meg: TRÁGÁRKA VILL@NT. A magyar Sharon Stone, avagy Elemi ösztön a Szemkilövetőpártban.

A Pesti Srácok szerkesztőségét a mai nappal kitiltjuk a Demokratikus Koalíció valamennyi rendezvényéről. – írja a párt közleményében. Mi, európai magyarok nem toleráljuk, ha valaki mások megalázásából akar hírt csinálni.

Amíg a Pesti Srácok szerkesztősége nem kér bocsánatot Nagy Blankától, és nem garantálják, hogy ehhez hasonló incidensek a jövőben nem fordulnak elő, nem regisztrálhatnak és nem léphetnek be a DK egyetlen rendezvényére sem.

fecsego.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 136 megnézve, 1 alkalommal mai nap |