< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: TÖRÖK ZSOLT LELEPLEZTE ORBÁN ALJAS TERVÉT – EZ A STRATÉGIA AMIVEL A FIDESZ HATALOMBAN MARADNA///TÖRÖK ZSOLT LOCALIZA EL PLAN INFERIOR DE ORBAN – ESTA ESTRATEGIA ESTÁ EN EL FADESZ HOME MARADNA

| Mobile | RSS

TÖRÖK ZSOLT LELEPLEZTE ORBÁN ALJAS TERVÉT – EZ A STRATÉGIA AMIVEL A FIDESZ HATALOMBAN MARADNA///TÖRÖK ZSOLT LOCALIZA EL PLAN INFERIOR DE ORBAN – ESTA ESTRATEGIA ESTÁ EN EL FADESZ HOME MARADNA

Török Zsolt

Orbánék mindent megtesznek a hatalomban maradás érdekében.

Török Zsolt a Magyar Szocialista Párt politikusa egy igen rövid, ám nagyon messzire vezető bejegyzést tett közzé a legnagyobb közösségi portálon. Mielőtt azonban rátérnénk Török Zsolt bejegyzésére nem árt néhány gondolatot leírni.

Az Orbán kormány fő fegyvere a félelemkeltés mellett a szociális populista kommunikációja. Gyakorlatilag a Fidesz 2014-ben még nem a migránsokkal kampányolt, hanem a Rezsicsökkentés elnevezésű akciójával, mely lényege, hogy bizonyos lakossági szolgáltatásokért államilag szabályozva nem lehet egy bizonyos összegnél többet elkérni.

Ennek számos negatív hatása van. Ami első látásra fontos és jó döntésnek tűnik valójában a legkártékonyabb. A kieső bevételek miatt a közmű szolgáltató cégeknek nem marad pénzük a hálózati karbantartási munkálatokra. Ott tartunk, hogy gyakorlatilag Budapest víz és csatornahálózata az elmaradt karbantartási munkálatok miatt veszélybe került.

Ám mindez miért érdekelné az egyszeri választópolgárt, hiszen senki nem akar többet fizetni. A valóság azonban az, hogy a lakosság igen is többet fizet, csak máshogyan.

A gáz ára rezsicsökkentés ide vagy oda ebben a pillanatban pontosan kétszer drágább, mint a korábbi szocialista kormány alatt, akiket ugye a Fidesz a gázár emeléssel ekézett éveken át.

De van még egy nagyon fontos terület, ahol az árak irreálisan magasak, erről írt a Szocialista politikus:

Ma már 400-Ft – írja Török Zsolt az üzemanyagárakkal kapcsolatban.

A követelés hasonló. 2008-ban 150$ volt egy hordó olaj, S a benzin 300 Ft, most fele annyiba kerül egy hordó üzemanyag alapanyag, a benzin mégis 400-Ft. Rablás!!! – áll a politikus megjegyzésében.

Szóval az üzemanyagárak köszönőviszonyban sincsenek itthon annak valós, világpiaci árával. Ez pedig újabb megszorító intézkedés, mely a felszín alatt húzódik.

Szóval arról van szó, hogy a lakosság sokkal többet fizet összességében, mint a Rezsicsökkentés előtt, mely összeg közvetlenebb úton folyik be az államhoz, mindeközben pedig a közműcégek teljes hálózatai, mint a gáz vagy a villamoshálózat az elmaradó karbantartási munkák miatt veszélyes állapotba kerülnek.

fecsegoe.eu/BalraMagyar

TÖRÖK ZSOLT LOCALIZA EL PLAN INFERIOR DE ORBAN – ESTA ESTRATEGIA ESTÁ EN EL FADESZ HOME MARADNA
20 de abril de 2019 | comentarios | Sala de prensa de la UE, noticias de chattering

Zsolt Török
Orban hace todo lo posible para mantenerse en el poder.

Zsolt Török, un político del Partido Socialista Húngaro, publicó una entrada muy breve pero de gran alcance en el portal social más grande. Sin embargo, antes de pasar a la entrada de Zsolt Török, sería una buena idea escribir algunos pensamientos.

La principal arma del gobierno de Orbán es, además del miedo, la comunicación social populista. En la práctica, Fidesz no hizo campaña con los migrantes en 2014, sino con su acción denominada Reducción de gastos generales, lo que significa que, para ciertos servicios minoristas, no es posible solicitar más de una cierta cantidad de gobierno.

Esto tiene muchos efectos negativos. Lo que es importante a primera vista y parece ser una buena decisión es en realidad lo más perjudicial. Debido a la pérdida de ingresos, las empresas de servicios públicos no tienen que gastar dinero en trabajos de mantenimiento de la red. Estamos allí que prácticamente, la red de agua y alcantarillado de Budapest se ha visto comprometida debido a la falta de trabajos de mantenimiento.

Pero todo esto sería de interés para el votante de una sola vez, porque nadie quiere pagar más. Sin embargo, la realidad es que la población paga más, pero de una manera diferente.

El precio de los gastos generales de gas aquí o allá en este momento es dos veces más caro que en el anterior gobierno socialista, que Fidesz ha estado temiendo durante años.

Pero hay otra área muy importante donde los precios son demasiado altos, escribió sobre esto en el político socialista:

Hoy es de 400 pies, escribe Zsolt Török sobre los precios del combustible.

El reclamo es similar. En 2008, $ 150 era un barril de petróleo, S era gasolina a $ 300, ahora la mitad cuesta un barril de combustible, la gasolina sigue siendo $ 400. Robo !!! – Se alza en el comentario del político.

Por lo tanto, los precios de los combustibles no son algo bueno en casa con su precio real en el mercado mundial. Esta es otra medida de austeridad que va por debajo de la superficie.

Por lo tanto, se trata de pagar al público mucho más que una reducción en los gastos generales, que es más directo al estado, mientras que toda la red de servicios públicos, como el gas o la electricidad, se encuentra en un estado peligroso.

fecsegoe.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 219 megnézve, 1 alkalommal mai nap |