< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Nagy tétje van a májusi voksolásnak – Rogán Antal a Bayer showban

| Mobile | RSS

Nagy tétje van a májusi voksolásnak – Rogán Antal a Bayer showban

szerző:HÍR TV

2019. április 28., vasárnap 21:55A májusi voksolás tétje, hogy meg tudjuk-e védeni a nemzeti függetlenségünket – mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Bayer showban. Rogán Antal arról is beszélt, hogy a baloldali pártok képtelenek a független magyar nemzeti érdekek képviseletére. A tárcavezető Bayer Zsolt műsorában kiemelte, a bevándorlás támogatása helyett a határok védelme a fontos.

Rogán Antal szerint a májusi voksolás fontosságát a magyar választópolgárok is érzik, az ellenzéknek viszont a felmerülő kérdésekre nincs válasza. A miniszter hangsúlyozta: a baloldali pártok képtelenek a független magyar nemzeti érdekek képviseletére. A politikus úgy véli, ez a magyarázata annak is, hogy az ellenzéki szavazóbázis nem növekszik, hanem éppen ellenkezőleg, még bizonyos értelemben csökken is. Hozzátette: a szavazók többször kimondták, hogy gyakorlatilag egy másik ellenzéket szeretnének látni. Rogán Antal kiemelte, az ellenzék igazi kudarca ebben, valamint abban van, hogy nem a saját álláspontját képviselni, hanem azt, amit kívülről megmondanak nekik.

Tehát, nincs új a nap alatt. Ugyanazok szeretnének kormányozni, akik egyszer már tönkretették az országot. És ezt itt van most az európai parlamenti választás körüli küzdelemben is, ők nem véletlenül a Nyugatnak a nagy kedvencei. Hiszen már korábban is kiszolgálták a nyugati érdekeket, és az európai parlamenti választás tétje ma pontosan az, hogy meg tudjuk-e védeni a nemzeti függetlenséget, és meg tudjuk-e állítani a bevándorlók beáramlását

– hangsúlyozta a miniszterelnök kabinetfőnöke.

Rogán Antal arról is beszélt, hogy a Magyarországon elfogott terroristavezér, a kimondhatatlan borzalmakkal vádolt Hassan F. példája is azt mutatja, nem ellenőrzik megfelelően a migránskártyákat. Emlékeztetett, Hassan F. kapott pénzt, megvolt mindene, minden további nélkül tudott Európában mozogni.

Mi akadályozta volna meg abban, hogy egy hasonló terrorcselekményt készítsen elő, mint amilyen Srí Lankán történt

– tette fel a kérdést.

A finanszírozással kapcsolatban Rogán Antal megjegyezte, Hassan F. esete is bizonyítja, hogy a migránskártyák előnyeiből az Iszlám Állam egyik hóhérja is jelentős hasznot húzott.

Ennek az NGO-biznisznek véget kell vetni

– tette hozzá a miniszter. Utalva Orbán Viktornak a migráció megállítását célzó hét pontjára, elmondta, nem a bevándorlók támogatása, nem a Soros-féle NGO-k finanszírozása a fontos, hanem a határok megvédése, arra kell adni a pénzt, nem a bevándorlókat kell idehozni, hanem a segítséget kell odavinni azokba az országokba, ahonnan érkeznének.

Mi pont ezt tesszük, csak Magyarországnak a méreténél fogva ki, kell, hogy válasszon valamilyen célcsoportot, és mi a muszlim országokban élő keresztényeket választottuk ki

– közölte a tárcavezető emlékeztetve a Hungary Helps programra, amellyel a közel-keleti országokban élő keresztényeket segíti a kormány.

Teljes adás: 

Rogán Antal reagált Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) elhíresült patkányozására is – erről bővebben ITT is.

Hír TV

Leave a Reply 122 megnézve, 1 alkalommal mai nap |