< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Közélet / Blog article: Ujhelyi bevállalta: Orbáné „patkánykormányzás”

| Mobile | RSS

Ujhelyi bevállalta: Orbáné „patkánykormányzás”

2019. április 29. | hozzászólás | EU Sajtószoba, Közélet

Az MSZP kampányfőnöke szerint a Fidesz hazugságkampányára ez a méltó válasz.

Az atv.hu szúrta ki, hogy Ujhelyi Istvánaz MSZP EP-képviselője Facebook-oldalán új stratégiát hirdetett, miután a Fidesz országos tájékoztató akciót indított Bangóné Borbély Ildikó patkányozásáról.

Az MSZP kampányfőnöke közölte, bosszús volt, szerinte a lényegi kérdések elől próbál menekülni azzal a Fidesz, hogy „Ildi interjújáról hazugságkampányt indítanak”. Magyarázata szerint addig sem kell számot adni az ellopott országról, „a hatalmi maffia bűneiről, az egészségügy súlyos betegségéről, a kivándorló százezrekről…„”

Szó sincs arról, hogy szavazókat, megtévesztett Fidesz támogatókat sértegetne bárki közülünk! Elfogadhatatlan minden ilyen tett, jöjjön az bármelyik politikai oldalról!

Ujhelyi István szerint ők bőven kaptak ízelítőt abból, miként bélyegez ellenségnek minden másként gondolkodót a fideszes  propagandagépezet. Azt írta, óvatosan kell viselkedniük, hogy különbek legyenek náluk, de a Fidesz provokációja után bevállalja,

nevezzük el a politikai maffiájuk időszakát „patkánykormányzásnak”. Égjen csak rájuk a jelző, ha már így alakult az elmúlt néhány nap.

Ezt azzal indokolja, hogy undorítónak és visszataszítónak tartja azt, amit tettek az országgal és kártékonynak minden döntésüket, amely kisodor minket az Európai Unió biztonságából.

És ennek semmi köze Ildikó mondataihoz, de válasz a Fidesz elindított kampányára. Ennyi. Mostantól így hívjuk e rendszert:

PATKÁNYKORMÁNY!

fecsegoe.eu/hír24

Leave a Reply 112 megnézve, 1 alkalommal mai nap |