< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: ANTHONY, NE BECSÜLD LE EZT A KIS DAGIT!

| Mobile | RSS

ANTHONY, NE BECSÜLD LE EZT A KIS DAGIT!

2019. május 8. | hozzászólás | Sport

ORIGO2019.05.07. 11:25

Óriási lehetőség hullott Andy Ruiz Jr. ölébe, aki a doppingszerekkel megfogott Jarrell Millert fogja helyettesíteni június 1-én, a nehézsúlyú WBA/IBF/WBO bajnok Anthony Joshua ellenében – írja a profiboksz.hu. Ruiz most már most üzent Joshuának, méghozzá nem is akárhogyan.

Ruiz offenzív, harcos stílusa miatt közkedvelt sok bokszrajongónál, noha alkatilag nem tartozik a sportág közvetlen kirakatához. A bunyós szerint ezért sokan megszólják őt, de szerinte a címvédő rosszul teszi, ha ebből indul ki: „AJ elég nagy termetű, de én sem kicsire nőttem, és igazából tök mindegy, mekkora vagy ebben a sportágban. Én is nagy vagyok, és elég kombinatív. Sokan lebecsülnek engem, főleg a megjelenésem és az alkatom miatt, egészen addig, amíg nem kezdem el lődözni az ütéseimet.Anthony, neked sem kellene lebecsülnöd ezt a kis dagadékot, aki a győzelemért érkezik. Jövök érted és készülj rá, hogy a padlón fogod végezni – mondta a kihívó, akit az sem zavar, hogy igazából nem volt ideje pihenni az előző mérkőzését követően:

Andy Ruiz Jr. üzent Anthony JoshuánakFORRÁS: AFP/2019 GETTY IMAGES/YONG TECK LIM

„Nagyon keményen készülök, abba sem hagytam az edzéseket. Minden nagyon gyorsan történt, de én elég izgatott vagyok, nagyon boldog és tettre kész. Ezt a lehetőséget akartam mindig, és nagyon boldog vagyok, hogy sikerült összehozni.”

fecsego.eu/origo.hu

Leave a Reply 231 megnézve, 1 alkalommal mai nap |