< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Kislánya előtt kényeztette kuncsaftjait a prostituáltként dolgozó anya

| Mobile | RSS

Kislánya előtt kényeztette kuncsaftjait a prostituáltként dolgozó anya

Kolontár Krisztián

szerző:Kolontár Krisztián újságíró.

Kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség két szülő ellen, mert éveken keresztül elhanyagolták a kislányukat.

A szülőknek 2008 óta sem bejelentett munkahelyük, sem legális jövedelmük nem volt. Abból élte, amit az anya prostiként itthon, és Ausztriában megkeresett. Ilyenkor a rokonok vigyáztak a kislányra.

A gyerek szülei finoman szólva sem nyújtottak a kislányuknak érzelmi biztonságot nyújtó stabil, kiszámítható nevelői környezetet. Nem adták meg neki a családhoz tartozás élményét, hanem időszakos együttléteik során ittak és drogoztak előtte. A kislány rendszeresen szemtanúja volt nem csak a szülei nemi életének, de többek között annak is, hogy az édesanyja – apja beleegyezésével – pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújt idegen férfiaknak.

Ezzel a felügyeleti és gondozási kötelezettségeiket olyan súlyosan szegték meg, hogy gyermekük érzelmi, értelmi és erkölcsi fejlődését nem csupán veszélyeztették, hanem pszichés károsodást is előidéztek nála. A kislány a kortársaihoz képest jelentős lemaradásba került, és ezt egyre deviánsabb viselkedéssel próbálta meg kompenzálni.

Az illetékes gyámhivatal 2016 tavaszán elrendelte a kislánynak a nevelésbe vételét, a bíróság pedig 2017-ben megszüntette az anya és apa szülői felügyeleti jogát.

Az Egri Járási Ügyészség most kiskorú veszélyeztetésének bűntettével vádolja a szülőket, akik akár öt évet is kaphatnak a kislányuk elhanyagolása miatt. Az ügyészség letöltendő börtönt kért a büntetett előéletű apára, míg az anyával szemben hosszabb tartamú, próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott,

forrás:hír24

Leave a Reply 92 megnézve, 1 alkalommal mai nap |