< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: A Fidesz üvöltve tolja rá a saját botrányait az ellenzékre))Fidesz kričí na svoje vlastné škandály proti opozícii

| Mobile | RSS

A Fidesz üvöltve tolja rá a saját botrányait az ellenzékre))Fidesz kričí na svoje vlastné škandály proti opozícii

szerző:Herczeg Márk

A Fidesz-KDNP az elmúlt évtizedben egyetlen botrányát sem vallotta be vagy ismerte el, sőt: a hatalom és a médiabirodalma egyre sűrűbben keni rá az ellenzékre a saját (vagy a legalábbis elvileg ellenzéki pártokkal közös) sötét ügyeit.

Az MSZP üzletelt Pecinával (aki felvásárolta a NER-nek a fél magyar sajtót)

Legutóbb, amikor az MSZP követelni kezdte Orbán Viktortól, hogy árulja el, milyen szerepe van Heinz-Christian Strache-botrányában, amiben felbukkant Heinrich Pecina neve is, a Fidesz erről adott ki közleményt:

„A szocialisták üzleteltek Pecinával. A Magyar Szocialista Párt adta el az osztrák üzletember érdekeltségeinek a Népszabadság szocialista tulajdonban lévő üzletrészét.”

Pecina volt az, aki 2015-ben a médiahatóság és a GVH közbenjárásával az egyik legnagyobb magyar médiavállalat, a Mediaworks tulajdonosa lett, majd megvette a Népszabadság kisebb tulajdonrészét az MSZP pártalapítványától, bezáratta a lapot, és az egész médiacsomagot átadta Mészáros Lőrincnek, aki aztán továbbadta azt a jobboldali médiaalapítványnak. Most a témában még Bayer Zsolt is úgy érezte, hogy meg kell magyaráznia, mi köze a jobboldalnak Pecinához.

De arról már nem szólnak, hogy a hatalom Pecinán keresztül szerezte meg az Észak-Magyarország, a Kelet-Magyarország és a Hajdú-Bihari Napló megyei lapokat kiadó Russmediát is. Ezek Pecina alatt lettek fideszes kiadványok, majd szintén beolvadtak a KESMA-ba. Orbán sosem tagadta, hogy korábban találkozott Pecinával Bécsben, akit csalás és hűtlen kezelés miatt börtönre ítéltek a Hypo Bank körüli botrányok miatt.

Simicska egy oligarcha (akit Orbán tett milliárdossá)

Simicska Lajos 2014-ig a Fidesz legfőbb gazdasági embere volt, Orbán első számú szövetségese, gyakorlatilag a korszak Mészáros Lőrince, még a nevét sem lehetett kimondani a Fideszben, ő volt a NER legnagyobb tabuja. De aztán, amikor szakított Orbánnal, és a Jobbik környékén tűnt fel, hirtelen a Fidesz és a csatolt médiája is nagy erőkkel nekiment, és a Jobbik gazdájaként emlegette Simicska Lajost, akihez mintha soha semmi közük sem lett volna, pedig ők tettek dúsgazdaggá. A tavalyi Békemeneten a videoriportunkban fel is bukkant egy fideszes asszony, aki megfogalmazta azt a kérdést, amit a párt környékén évekig senki sem mert feszegetni.

Simicska végül elbukott, és majdnem mindenét elveszítette, de azért szabadlábon, sőt jólétben hagyták.

Karácsonynak parkolási botránya van (ami mögött a Fidesz és az MSZP áll)

Karácsony Gergely zuglói polgármester tartózkodott, amikor a Fidesz és az MSZP egy sötét parkolási cégbirodalmat bízott meg a zuglói parkolási ügyekkel. A botrány kirobbanása után a Fidesz úgy esett neki Karácsonynak, mintha ő lenne felelős az egészért, amikor ő legfeljebb félrenézett. Ráadásul Zuglóba került a férfi, aki Kocsis Máté idején Józsefvárosban intézményvezető volt, és a zuglói fideszes képviselők mind igennel szavaztak, Szijjártó pedig Kínába vitte bizniszelni Kupper Andrást. Sőt, miután Karácsony visszavette volna a parkolást a gyanús cégektől, a Fidesz és az MSZP együtt jegelte a javaslatát.

Fidelitas nemrég sokkoló akcióval hívta fel a figyelmet a botrányára: fekete zsákot húztak a parkolóórákra, mert szerintük és a zuglói Fidesz szerint a Fidesz és a szocialisták által csont nélkül megszavazott zuglói parkolási rendszer pénzszivattyúként működik.

Az MSZP botrányt csinált az NVI-nél (mert nem bírt a Fidesz-közeli kopaszokkal, akiket odaküldtek)

2016. február 23-án nagydarab, kopasz, büntetett előéletű férfiak látványosan ellehetetlenítettek egy népszavazási kezdeményezést. A Fidesznek kedvező eredménnyel egy Fidesz-közeli, csendes vidéki asszony és a Kubatov Gáborhoz köthető, büntetett előéletű férfiak viccet csináltak a demokráciából. A Fidesz akkor azt mondta, nekik semmi közük nincsen a történtekhez, és:

„Immár sokadjára fordul elő, hogy a szocialisták képtelenek egy népszavazási kezdeményezést szabályosan beadni. Nyilvánvaló, hogy csak a botránykeltésben érdekeltek. Ezzel a szocialisták ma is csak a teljes alkalmatlanságukról tettek tanúbizonyságot. A Fidesz elítéli a történteket és a szocialisták botránykeltését.”

Nyakó Istvánt az NVI épületében nagydarab, kopasz férfiak veszik körül, hogy ne adhassa le a népszavazási kezdeményezését 2016. február 23-án.

Balog Zoltán akkori emberierőforrás-miniszter azt mondta, felháborító, ami a választási irodánál történt, Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter pedig már annak is örült, hogy valakinek azért sikerült benyújtani egy kérdést. Kósa Lajos nem volt hajlandó az ügyről beszélni.

Az ügyben a rendőrség bohózatba illő nyomozás után megszüntette az eljárást.

fecsego.eu/444.hu

Fidesz kričí na svoje vlastné škandály proti opozícii

od Herczeg Márk

V poslednom desaťročí, Fidesz-KDNP neoznámil ani neuznal žiadne škandály, a ešte viac, moc a mediálne impérium čoraz viac diktujú opozícii svoje temné záležitosti (alebo prinajmenšom v zásade opozičné strany).
MSZP obchodovala s Pecinou (ktorá kúpila NER pre maďarskú tlač)

Nedávno, keď MSZP prosil Victor Orbán, aby odhalil svoju úlohu v škandále Heinz-Christian’s Strache, v ktorom sa objavil názov Heinricha Pecinu, Fidesz uverejnil vyhlásenie:

„Socialisti obchodovali s Pecinou. Maďarská socialistická strana predala záujmy rakúskeho podnikateľa socialistickému majetku Népszabadság. “

Pecina bola majiteľkou jednej z najväčších maďarských mediálnych spoločností, Mediaworks, so sprostredkovaním mediálnej autority a GVH v roku 2015, a potom kúpila menší podiel Népszabadság od nadácie MSZP, uzavrela stránku a odovzdala celý mediálny balík Lőrinc Mészáros, ktorý potom odovzdal. pravicovým médiám. Dokonca aj Bayer Zsolt cítil, že musí vysvetliť, čo má s pravou stranou Peciny.

Ale oni už nepovedali, že moc získala prostredníctvom Peciny Russmedia, vydavateľ severného Maďarska, východného Maďarska a denníka Hajdú-Bihari. Oni sa stali fidesze publikácií pod Pecina a potom sa spojil do KESMA. Orban nikdy nepopieral, že by sa stretol s Pecinou skôr vo Viedni, ktorá bola odsúdená na väzenie za podvod a neverné zaobchádzanie kvôli škandálom okolo Hypo Bank.
Simicska je oligarcha (ktorý Orban vytvoril miliardárom)

Lajos Simicska bol hlavným ekonomickým mužom Fideszu až do roku 2014, Orbánov prvý spojenec, prakticky Lajos Mészáros z éry, dokonca ani jeho meno nemohlo byť vyslovené vo Fidesz, bol najväčším tabu NER. Ale potom, keď sa rozišiel s Orbánom a objavil sa okolo Jobbiku, zrazu Fidesz a jeho pridružené médiá vyšli s veľkou mocou a ako majiteľ Jobbiku spomenul Lajosa Simicsku, ktorý s nimi nikdy nemal nič spoločné, aj keď s nimi bol bohatý. V minulom roku sa v Békemenete objavila fidesz žena v našej video správe, ktorá formulovala otázku, na ktorú nikto po celé roky netlačil.

Simicska konečne zlyhala a takmer všetko stratila, ale nechala ho na pokoji a dokonca prosperovala.
Vianoce majú škandál v aute (za Fideszom a MSZP)

Gergely Karörös, starosta Zugló zostal, keď Fidesz a MSZP zverili temné parkovacie impérium spoločnosti Zuglo. Po vypuknutí škandálu Fidesz padol na Vianoce, akoby bol zodpovedný za všetko, keď sa na neho najviac pozrel. Okrem toho odišiel do Zugla, ktorý bol v čase Máté Kocsis vedúcim inštitúcie v Józsefváros, a zástupcovia Fidesz Zuglo hlasovali v prospech a Sjoytto vzal Andrea Kuppera do Číny. Okrem toho po Vianociach stiahnutých z podozrivých spoločností Fidesz a MSZP spolupracovali na ich návrhu.

Fidelitas nedávno označil škandál do šoku šokujúcou akciou: na parkovacie hodinky podľa nich umiestnili čiernu tašku a podľa Fidesza zo Zugla je parkovací systém Fidesz a Zuglo, ktorý volili socialisti bez kostí, peňažným čerpadlom.
MSZP urobil škandál v NVI (pretože to nemalo baldies blízko Fidesz kto bol rozoslaný) \ t

  1. februára 2016, veľkí, plešatí, potrestaní muži zaujali iniciatívu referenda veľkolepým spôsobom. Priaznivým výsledkom Fideszu bol fidesome, tichý, vidiecky žena a muž s registrom trestov spojené s Gubor Kubatov robiť vtip o demokracii. Fidesz potom povedal, že s tým nemá nič spoločné a: „Teraz je mnohokrát, že socialisti nie sú schopní riadne predložiť iniciatívu referenda. Očividne sa zaujímajú len o škandál. S tým socialisti len ukázali svoju celkovú neprimeranosť. Fidesz odsudzuje to, čo sa stalo a škandál socialistov. “

István Nyakó je obklopený veľkými, plešatými mužmi v budove NVI, aby sa vzdal svojej iniciatívy referenda 23. februára 2016.

Zoltán Balog, vtedy minister pre ľudské zdroje, povedal, že je vo volebnom úrade poburujúci a ministerský predseda János Lázár už bol rád, že sa niekto spýtal. Lajos Kósa o tejto záležitosti odmietol hovoriť.

V tomto prípade polícia ukončila konanie po vyšetrovaní frašky.

fecsego.eu/444.hu

Leave a Reply 166 megnézve, 2 alkalommal mai nap |