< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: ORBÁN MÁR MEGINT ÚGY NÉZETT KI, MINT EGY TRÓGER – ISMÉT LEJÁRATOTT EURÓPÁBAN MINKET (FOTÓ A CIKKBEN)//ORBAN É TAMBÉM VISUALIZADO COMO UM TRONER – VOCÊ TEM UM DEDICADO NA EUROPA (FOTO NO ARTIGO)

| Mobile | RSS

ORBÁN MÁR MEGINT ÚGY NÉZETT KI, MINT EGY TRÓGER – ISMÉT LEJÁRATOTT EURÓPÁBAN MINKET (FOTÓ A CIKKBEN)//ORBAN É TAMBÉM VISUALIZADO COMO UM TRONER – VOCÊ TEM UM DEDICADO NA EUROPA (FOTO NO ARTIGO)


2018. 09. 20.

Orbán felöltözött… Botrányosan. Már szalmakalap hiányzik a fejéről amit a románoktól kapott Tusványoson.

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke laza farmernadrágban érkezett meg szerda este az informális, salzburgi uniós csúcsra. A fő témák a határvédelem, a migráció és a brexit lesznek.

Szólhatna már neki valaki, hogy még létezik olyan, hogy férfiszabó. Ha máshol nem, hát a honvédség ruházati szolgálatánál. Csináltasson már néhány pantallót, ne égesse még így is e szegény hazát! Jó megjelenés, fél csatanyerés, ahogy hadvezéri és nőcsábász berkekben mondani szokták…

Finoman szólva is formabontó megjelenésére a nemzetközi sajtó is felfigyelt, ez például a DailyMail tudósítójának tweetje:

fecsego.eu/BalraMagyar

ORBAN É TAMBÉM VISUALIZADO COMO UM TRONER – VOCÊ TEM UM DEDICADO NA EUROPA (FOTO NO ARTIGO)
2 de junho de 2019 | comentários | Sala de Imprensa da UE, Notícias Chattering
2018 09 20

Orbán vestida … Assustadora. Já falta um chapéu de palha da cabeça dos romenos da Toscana.

Viktor Orbán, primeiro-ministro da Hungria, chegou à cúpula informal de Salzburgo na quarta-feira à noite vestindo jeans soltos. Os principais tópicos serão proteção de fronteiras, migração e brex.

Alguém poderia dizer-lhe que ainda há um alfaiate masculino. Se não em outro lugar, então no serviço de roupas do exército. Faça alguns peões, nem queime esta pobre casa. Boa olhada, meia batalha, como dizem no exército e feiticeiras femininas …

Para dizer o mínimo, a imprensa internacional também notou sua aparência deformável, por exemplo, o tweet do correspondente do Daily Mail:

fecsego.eu/BalraMagyar

Viktor Orbán em Salzburgo – Fotos por John Stevens tweeter

Orbán Viktor Salzburgban – Fotó: John Stevens tweeter oldala
Leave a Reply 100 megnézve, 1 alkalommal mai nap |