< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Európai Bizottság elnöke: Amit Orbán csinál, az háborúhoz fog vezetni!///Presidente da Comissão Europeia: O que Orban está fazendo levará à guerra!

| Mobile | RSS

Európai Bizottság elnöke: Amit Orbán csinál, az háborúhoz fog vezetni!///Presidente da Comissão Europeia: O que Orban está fazendo levará à guerra!

Európai Bizottság elnöke: Amit Orbán csinál, az háborúhoz fog vezetni!
Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét nem érdekli, ha Orbán Viktor kormányfő kampányt folytat ellene, sokkal jobban zavarja az idegengyűlölet. A politikus erről vasárnap este beszélt az olasz köztelevízióban, majd aggodalmát fejezte ki, mert szerinte ez háborúhoz fog vezetni. 

Ezt olvasta már? Munkára akarja fogni a kismamákat az Orbán-kormány!

Az olasz közszolgálati televízió vendége volt Jean-Claude Juncker, néppárti vezető, Orbán Viktor pártársa. Már-már természetes, hogy az európai parlamenti választásra vonatkozó kérdéseknél kinyílik a Fidesz és gyalázatos Orbáni-politika kérdésköre. 

Juncker erre elmondta, hogy nem érdekli az ellene folytatott kampány, sokkal jobban aggasztja, hogy a magyar miniszterelnök a túlzott nacionalizmus lejtőjén halad, másokkal szemben politizál, elutasít másokat. Majd a politikus határozottan kijelentette, hogy az idegengyűlölet minden formáját ellenzi. 

Majd a néppárt vezető egy igen erős állítást tett az Orbáni-politikáról. Jean-Claude Juncker szerint ez a fajta nacionalizmus és mások elutasítása háborúhoz vezet. Az Európai Bizottság elnöke hangsúlyozta, nem a nemzeti szuverenitást kritizálja. 

Szeretem a nemzeteket, történelmet, tájakat, kultúrát, a diverzitást, de a nemzeti identitáson túl figyelembe kell venni az európai identitást is– mondta. 

Forrás: Hírhugó/Facebook
Presidente da Comissão Europeia: O que Orban está fazendo levará à guerra!
9 de junho de 2019 | comentários | Tribunal / Gabinete do Procurador / Szegedi Ítélőtábla, Sala de Imprensa da UE, Notícias Chattering
Presidente da Comissão Europeia: O que Orban está fazendo levará à guerra!
Jean-Claude Juncker, presidente da Comissão Européia, não está interessado no chefe de governo de Viktor Orbán fazendo campanha contra ele, uma xenofobia muito mais perturbadora. O político falou sobre isso na televisão pública italiana na noite de domingo, e depois expressou preocupação de que isso levaria à guerra.
Você já leu isso? O governo de Orbán quer que as mães grávidas trabalhem!
O convidado da televisão italiana de serviço público era Jean-Claude Juncker, líder do partido, parceiro de Viktor Orbán. É natural que as questões das eleições para o Parlamento Europeu abram a questão do Fidesz e da desonrosa política de Orbán.
Juncker disse que não estava interessado na campanha contra ele, muito preocupado com o fato de o primeiro-ministro húngaro estar na encosta do nacionalismo excessivo, politizando outros, rejeitando outros. O político então declarou firmemente que ele se opunha a todas as formas de xenofobia.
Então o líder do Partido do Povo fez uma declaração muito forte sobre a política de Orbán. De acordo com Jean-Claude Juncker, esse tipo de nacionalismo e a rejeição de outros leva à guerra. O Presidente da Comissão Europeia sublinhou que ele não criticou a soberania nacional.
Eu amo nações, história, paisagens, cultura, diversidade, mas além da identidade nacional, devemos também levar em conta a identidade européia – disse ele.
Fonte: Hírhugó / Facebook
Leave a Reply 128 megnézve, 2 alkalommal mai nap |