< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, Fecsegő hírek / Blog article: Orbán aláírta és elfogadta Brüsszelben, hogy nincs terrorveszély és megszűnt a migráció Európában!///Orban a signé et accepté à Bruxelles qu’il n’y a pas de menace terroriste ni de migration en Europe!

| Mobile | RSS

Orbán aláírta és elfogadta Brüsszelben, hogy nincs terrorveszély és megszűnt a migráció Európában!///Orban a signé et accepté à Bruxelles qu’il n’y a pas de menace terroriste ni de migration en Europe!

Szerző: Rubóczki Tamás

A felderített illegális határátlépések száma a válságot megelőző szintre csökkent, és ez az általános csökkenő tendencia folytatódik. Ez az Unió és tagállamai külső migrációs politikájának köszönhető – szó szerint ez szerepel az EU-s állam- és kormányfők kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójának záródokumentumában, amelyet valamennyi tagállami vezető egyetértésével fogadtak el, így Orbán Viktor is egyetértett a tartalmával és igennel szavazott.

Sőt, a dokumentumban az is olvasható, hogy az állam- és kormányfők további erőfeszítéseket sürgetnek többet között a közös európai menekültügyi rendszer kidolgozása érdekében, ez az a terület, amely a menekültek elosztására nézve tartalmaz egyfajta szolidaritási mechanizmust (menedékkérők elosztását), de csak akkor, ha egy tagállam nem bír el a rá nehezedő külső nyomással.

Ugyanakkor a közös álláspont azt is tartalmazza, hogy az illegális bevándorlás csökkenése éppen

„A KÜLSŐ HATÁROK ELLENŐRZÉSE, AZ EMBERCSEMPÉSZEK ELLENI KÜZDELEM, VALAMINT A SZÁRMAZÁSI ÉS TRANZITORSZÁGOKKAL FOLYTATOTT, AZ ELMÚLT HÓNAPOKBAN INTENZÍVEBBÉ VÁLÓ EGYÜTTMŰKÖDÉS”

révén volt elérhető, tehát ebben a helyzetben nincs esélye annak, hogy menekülteket kellene befognia Magyarországnak. Mindezt annak fényében érdemes szemlélni, hogy a magyar kormány és sajtója folyamatosan azzal riogatott, hogy ezen a csúcstalálkozón a bevándorláspárti erők újabb rohamra indulnak.

fecsego.eu/O.L.K.T

Orban a signé et accepté à Bruxelles qu’il n’y a pas de menace terroriste ni de migration en Europe!
12 juin 2019 | commentaires | Tribunal / Bureau du Procureur / Szegedi Ítélőtábla, Salle de presse de l’UE, Nouvelles broutantes
Auteur: Tamás Rubóczki

Le nombre de passages frontaliers illégaux découverts a diminué par rapport aux niveaux d’avant la crise et cette tendance générale à la baisse se poursuit. Cela est dû à la politique de migration externe de l’Union et de ses États membres – cela est littéralement inclus dans le document final du sommet de deux jours des chefs d’État et de gouvernement de l’UE à Bruxelles, approuvé par tous les dirigeants des États membres. Viktor Orbán a donc approuvé son contenu et a voté en faveur.

En outre, le document indique également que les chefs d’État et de gouvernement appellent à poursuivre les efforts en vue de la mise en place d’un système d’asile européen commun, comprenant un type de mécanisme de solidarité (répartition des demandeurs d’asile) pour la répartition des réfugiés, mais uniquement s’il existe un mécanisme de solidarité. si un État membre ne subit pas de pression externe.

Dans le même temps, la position commune précise que la réduction de l’immigration clandestine est précisément celle qui

“CONTRÔLE DES FRONTIÈRES EXTÉRIEURES, COOPÉRATION CONTRE LA POPULATION HUMAINE ET COOPÉRATION D’ORIGINE ET DE TRANSIT, AUGMENTANT LES DERNIERS JOURS”

dans cette situation, il n’y a aucune chance que les réfugiés attendent en Hongrie. Cela vaut la peine de regarder cela à la lumière du fait que le gouvernement hongrois et sa presse luttent constamment contre le fait que, lors de ce sommet, les forces de l’immigration vont lancer une autre attaque.

fecsego.eu/O.L.K.T

Leave a Reply 212 megnézve, 1 alkalommal mai nap |