< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Hogy igaz-e a grazi 2 milliós számla Orbán gyógykezeléséről? Döntse el Ön! :) VIDEÓ//Is it true that Graz’s $ 2 million bill on Orbán’s treatment? Decide You! :) VIDEO

| Mobile | RSS

Hogy igaz-e a grazi 2 milliós számla Orbán gyógykezeléséről? Döntse el Ön! :) VIDEÓ//Is it true that Graz’s $ 2 million bill on Orbán’s treatment? Decide You! :) VIDEO

OLKT.hu

Szerző: O.L.K.T.

Megdöbbentő számla jutott birtokunkba. A számla kiállítója a legnagyobb ideggyógyászati klinika Grazban, a kezelt pedig a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor. A számla szerint a kezelés idén szeptember 14-én történt, azaz két nappal azután, hogy az Európai Parlament elfogadta a kormányt elítélő Sargentini-jelentést.

Az is kiderül, hogy a miniszterelnök gyógyszeres kezelést és nyugtatófürdőt kapott, valamint igénybe vett egy “elit” különszobát is. Mindezt összesen 6200 euróért, azaz nagyjából 2 millió forintért.

Ha valaki még mindig nem tudja, hogy mire megy el az a rengeteg pénz a miniszterelnök közelében, akkor érdemes belegondolni, hogy mennyibe kerülhet az ideggyógyászati magánellátás egy hónapban vagy egy évben, ha egyetlen alkalomért 2 millió forintot kérnek el.

Is it true that Graz’s $ 2 million bill on Orbán’s treatment? Decide You! 🙂 VIDEO
June 17, 2019 | comments | europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Chattering News
OLKT.hu
Author: O.L.K.T.

We got an astonishing bill. The bill is issued by the largest neurological clinic in Graz and the Hungarian Prime Minister, Viktor Orbán. According to the bill, treatment took place on 14 September this year, ie two days after the European Parliament adopted the Sargentini report condemning the government.

It also turns out that the prime minister received medication and a soothing bath, as well as a separate ‘elite’ room. All this for a total of € 6,200, ie about $ 2 million.

If someone still does not know what the huge amount of money is going to go near the prime minister, then it is worth thinking about how much the private medical care can cost a month or a year if you get 2 million for one occasion.


Leave a Reply 113 megnézve, 1 alkalommal mai nap |