< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Lendvai Ildikó kiütötte Orbán Viktor vejét: két gyilkos kérdést tett fel Tiborcznak- mutatjuk

| Mobile | RSS

Lendvai Ildikó kiütötte Orbán Viktor vejét: két gyilkos kérdést tett fel Tiborcznak- mutatjuk

2019.06.23.

Azt hiszem erre mondják azt, hogy kiütés. Lendvai Ildikó kettő igazán gyilkos kérdést tett fel Orbán Viktor vejének, aki a héten szólalt meg az Indexnek, ahol bejelentette, hogy be fogja perelni Karácsony Gergelyt.

Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke hétről-hétre tartalmas és figyelemre méltó írásokkal reflektál a közélet legizgalmasabb eseményeire. Most épp egy rövid de annál gyilkosabb riposzttal csapott oda Orbán Viktor vejének, íme:

Tiborcz István beperelte Karácsony Gergelyt, mert Tiborcz-adónak nevezi a félmilliárd forintnál értékesebb ingatlanok megadóztatását. Két dologra lennék kíváncsi:

1. Vagy tízéves a telefonkönyvem, de már abban is csak Budapesten 24 Tiborcz van. El nem tudom képzelni, honnan jött rá, hogy a félmilliárd kapcsán pont róla lehet szó?!

2. Érdekelne, mikor perli be a népet, mint az “Eb fél, kutya fél, amíg ipam-napam él!” szövegű népdal szerzőjét. Újabban erre is őt emlegetve szoktak hivatkozni.

Nos Lendvai Ildikó kétségtelenül fején találta a szeget, vajon honnan sejtette Orbán Viktor makulátlanul tiszta veje, hogy a Tiborcz-adó kapcsán, ami az ellopott javak visszaszerzéséről szól, Karácsony Gergely éppen rá gondolt?

Ha szerinted is maximálisan jó kérdést tett fel Lendvai Ildikó oszd meg ezt a posztot, mert a Fidesz-média biztos nem fogja feltenni!

fecsegoe.eu/HírHugó

Leave a Reply 163 megnézve, 1 alkalommal mai nap |