< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Idegösszeroppanást kapott Orbán Viktor?))Did Orbán Viktor get a nervous breakdown?

| Mobile | RSS

Idegösszeroppanást kapott Orbán Viktor?))Did Orbán Viktor get a nervous breakdown?

Egyik olvasónk szerint Orbán Viktorhoz sürgősen orvost hívattak reggel mert rosszul lett. Mint kiderült valószínűleg pánikroham, vagy idegösszeomlás lehetett a háttérben. A hírt nem árt fenntartásokkal kezelni, ugyanis név nélkül érkezett, és mint egy Orbán Viktorhoz közeli forrás hivatkozik magára. Amennyiben a hír igaz valószínűleg a tegnapi gigatüntetés, és a nemzetközi sajtó Orbán-ellenessége is közrejátszhatott a rosszullétben.

Ez is érdekelheti: Végezni akartak Orbánnal a kisnyugdíjasok? Elképesztő tervük volt!

A hír hitelességét egyelőre egyik sajtó orgánum illetve a kormány sem erősítette meg, de mint emlékezetes a rabszolga törvény során is már dőlöngélt, nyujtogatta a nyelvét, kacsintgatott, minden jel arra utalt, hogy az idegrendszere kezdi felmondani a szolgálatot.

A hír szerint a miniszternek nem volt ideje elmenni a Bécsi magánkórházba, ahol eddig kezelték, ezért “csak” a Budapesti idegklinikára feküdt be. Mit is lehet erre írni? Rosszat nem akarunk kívánni, de az Isten nem ver bottal.. Egyetértessz?

Forrás: Budapest-1873

forrás:Facebook/THE HUNGARIANTIMES.HU

Did Orbán Viktor get a nervous breakdown?

June 25, 2019 | comments | europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Chattering News

According to one of our readers, Viktor Orbán was urged to call a doctor in the morning because he got sick. As it turned out, it was probably a panic attack or a crash in the background. The news should not be treated with reservations, as it arrived anonymously and refers to itself as a source close to Orbán Viktor. If the news was probably the yesterday’s gigantism, and the international press’s Orbán opposition could have contributed to the bad mood.
You may also be interested in this: Did Orban want to do the retirement? They had an amazing plan!
The news has not yet been confirmed by one of the press organs or the government, but as a memorable slave in the law, he has spoken his tongue, winked, and all the signs indicate that his nervous system is beginning to stop serving.
According to the news, the minister had no time to go to Vienna’s private hospital, where he had been treated so far, so he was “just” at the Budapest Clinic. What can you write about this? We do not want to wish you bad, but God does not have a stick.
Source: Budapest-1873
source: Facebook / THE HUNGARIANTIMES.HU
Leave a Reply 268 megnézve, 1 alkalommal mai nap |