< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Cseke Katinka elhagyja a Jóban Rosszban sorozatot

| Mobile | RSS

Cseke Katinka elhagyja a Jóban Rosszban sorozatot

Általános szerző

Life.hu2019.06.29. 07:32

Cseke Katinkát 2008 decemberében ismerte meg az ország a Jóban Rosszban Bodolai Böbéjeként. A színésznő most úgy döntött, távozik a népszerű sorozatból, a jövőben mással szeretne foglalkozni. 

„Ez nem hirtelen döntés volt, hanem egy két-három éves folyamat eredménye. Imádtam a sorozatban dolgozni, és a búcsúkor azt éreztem, hogy a kollégák is szerettek engem, de most mennem kellett. Tizenegy év után mondtam fel, a producer pedig azt mondta, szeretettel várnak vissza, ha meggondolnám magam” – nyilatkozta a Blikknek Cseke Katinka. A színésznőt pénteken este láthatták utoljára a nézők, de már két hónapja nem forgat.

FORRÁS: FACEBOOK/KATINKA CSEKE

Katinka arról is beszélt, szeretne többet játszani színházban, filmet forgatni és kevesebb kötöttség nélkül élni, és ami a legfontosabb, gyerekekkel foglalkozni. 

„Tanítani fogok! Rájöttem, hogy imádok gyerekekkel foglalkozni. Az utóbbi időben belekóstolhattam ebbe a mesterségbe is, és ezt szeretném csinálni a jövőben. Egyetemi végzettségem van, a Színház- és Filmművészeti Egyetemen diplomáztam, mégsem tanításnak hívnám ezt, nem színészeket fogok képezni, hanem játékosan tanulunk majd, személyiséget fejlesztünk. Rengeteg pozitív visszacsatolást kaptam a gyerekektől és a szülőktől is, ezért gondoltam azt, miért ne vághatnék bele” – mesélte el a színésznő.

Leave a Reply 280 megnézve, 1 alkalommal mai nap |