< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Megszépültek Mindszent központi terei – Angyalos kutat is avattak a városháza melletti parkban

| Mobile | RSS

Megszépültek Mindszent központi terei – Angyalos kutat is avattak a városháza melletti parkban

szerző:Kovács Erika:Délmagyarország

mindszenti városháza idén szépült meg. Most pedig 150 millió forint vissza nem térítendő támogatásból megújultak a városháza körüli központi terek is. Épült új kerékpárút és járda is. A parkokat rengeteg virág díszíti.

– Közterületeink egyre szebbek. Kis lépésekkel ugyan, de észrevehető a változás. Mindenki jobban érzi magát egy rendezett környezetben – mondta ünnepi beszédében Zsótér Károly polgármester.

Egy 150 milliós beruházás révén edzőparkkal, kerékpár­úttal, járdával, piaci árusítóhelyekkel, padokkal, virágosított parkokkal gazdagodott Mindszent. A polgármesteri hivatal melletti park végén egy angyalos kutat is avattak. Az új kerékpárút átadása után a gyerekek egy mini-KRESZ-tanpályán gyakorolhatták a helyes közlekedést.

Megszépültek Mindszent központi terei. Fotó: Kovács Erika – GALÉRIA

A rendezvényre meghívást kapott Farkas Sándor ország­­gyűlési képviselő, agrárminiszter-helyettes is, aki kormány­ülés miatt nem tudott részt venni az ünnepségen. Levelét Zsótér Károly olvasta fel.

Elhangzott, a beruházás természetközelibbé, élhetőbbé teszi a várost, ami fontos az idősebbeknek és a fiatalabbaknak is. „Mindszent az elmúlt években számos alkalommal gazdagodott kisebb-nagyobb pályázati források révén. Hatásukra fejlődő pályára állt a város. Ez is azt jelzi, hogy a mindszentiek elkötelezettek településük jövője iránt” – állt a levélben.

forrás:DM

Leave a Reply 47 megnézve, 1 alkalommal mai nap |