< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Tony Bellew tudja, hogy AJ mit rontott el

| Mobile | RSS

Tony Bellew tudja, hogy AJ mit rontott el

2019. július 15. | hozzászólás | Sport

2019-07-14 10:36:00

A volt cirkálósúlyú világbajnok honfitárs elmondta, hogy szerinte miben hibázott Anthony Joshua Andy Ruiz Jr ellen.Van lehetősége javítani az év végi visszavágón.

A június 1-jén megrendezett Anthony Joshua – Andy Ruiz Jr. nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzés még mindig téma, főleg annak tudatában, hogy az év végén ismét összecsap a két ökölvívó. Mint ismert, az „odavágót” kiütéssel nyerte a mexikói-amerikai Andy Ruiz Jr. (33 győzelem, 1 vereség), úgy, hogy négyszer is padlóra küldte az akkor még veretlen brit címvédőt, mielőtt a 7. menetben beszüntették az egyenlőtlen mérkőzést.

A pályafutása végén nehézsúlyban is kötelek közé lépett korábbi cirkálósúlyú világbajnok Tony Bellew (is) elmondta, hogy szerinte mit rontott el honfitársa, Anthony Joshua (22 győzelem, 1 vereség).

Nem gondolom, hogy AJ bármilyen formában alábecsülte volna Ruiz-t, és tudom, hogy nagyon keményen készült a mérkőzésre. Ami viszont hiányzott belőle, az az egészséges félelem, ami óvatlanná tette. Egész egyszerűen azt hitte, hogy bár Ruiz jó harcos, de nem olyan, aki megsebezheti őt. Nekem is volt ilyen küzdelmem. Amikor a ringben szembesülsz azzal, hogy az ellenfél mégis meg tud sebezni, akkor már nem fogsz tudni helyreállni.- fogalmazott Bellew, aki elmondta, hogy AJ -nek azzal a mentalitással kell bokszolnia a visszavágón, mint azt tette a Joseph Parker elleni pontozásos győzelmekor.

Bellew Andy Ruiz Jr-ral kapcsolatban is mondott egy érdekes dolgot: „A megjelenése olyan, mint Johnny Vegas-nak, de a ringben úgy viselkedik, mint Evander Holyfield. Gyors, nyugodt és nem fárad el. Nem fárad el, mert végig nagyon nyugodt.” – tette hozzá.

fecsego.eu/monokli.com

Leave a Reply 350 megnézve, 1 alkalommal mai nap |