< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Rendőrségi hírek, Szegedi Törvényszék / Blog article: Nemzeti Védelmi Szolgálat dr. Bolcsik Zoltán r. vezérőrnagy rendőrségi főtanácsos főigazgató

| Mobile | RSS

Nemzeti Védelmi Szolgálat dr. Bolcsik Zoltán r. vezérőrnagy rendőrségi főtanácsos főigazgató

Nemzeti Védelmi Szolgálat
dr. Bolcsik Zoltán r. vezérőrnagy rendőrségi főtanácsos főigazgató


Tisztelt Vezérőrnagy,r. főtanácsos, főigazgató Úr!

Szeretném felhívni a figyelmét a CSMRFK , Kistelek RK, Szegedi RK “vizsgálati”visszaéléseire  velem szemben!

Több esetben  jeleztem Dakos József CSMRK főkapitányának, dandártábornok Úr felé írásban a visszaéléseket,- Kistelek, Szegedi RK visszaéléseit- s erről részletes leírásokat is adtam a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál/ rendőrségi rovatában

A mai napig nem volt tisztességes vizsgálat! Erről  részletes leírásokkal tájékoztattam a főkapitány urat, illetve az olvasóinkat.

A rendőrség közel 1 millió forint kárt okozott a “vizsgálataival”! A szándékos hibákat elkövetők – kinek a parancsára- még mindig a rendőrségi állományban vannak!

Minden esetben tájékoztattam s támogatást kértem a BM ügyfélszolgálatánál, és megtették a szükséges lépéseket!
Átadták az ORFK-nak,aki nem volt kompetens ezért továbbította a CSMRFK -ra! Az sem kompetens, mivel saját magát nem ellenőrizheti!!

A belső vizsgálat kissé fura volt, mivel önmagát a beosztottak, hogyan vizsgálhatták objektíven, pártatlanul, függetlenül!!

Dr. Harkai István alezredes urat, valamint a Kisteleki Kapitány urat, aki jelenleg a HMVH kapitánya kijelentette, az akkor főkapitánynak: Dr. Piros Attila volt Rendőrfőkapitánynak hogy nem tudnak objektívek maradni velem szemben sem Ő sem az állomány!

Ez nem semmi kijelentés, ez diszkrimináció egy állampolgárral szemben! Ez kőkemény törvénysértés!

Kértem egy objektív, pártatlan,független vizsgálatot, ami a mai napig nem történt meg!!


Egy pl,a sok közül:: Közúti balesetet szenvedtem, 2018 október 27 én. Neki mentem egy kivilágítatlan traktornak . Erről részletesen tájékoztatást adtam Dakos József dandártábornok úrnak.Minden esetben írásban!

A “vizsgáló(k)” átírta a dátumokat…/Tőzsér alezredes ov./ a kapitány helyettes dr. Szenti Szabolcs alezredes jóváhagyta levélben. Ez nem semmi! Még fokozni lehet, dr. Harkai István Szegedi RK kapitánya is helyesnek tartotta, ám előtte behívott egy “baráti “beszélgetésre, amit nem jegyzőkönyvezett…Óriási hiba s önkény! Nem kaptam jegyzőkönyvet, nem szembesítettek… ez már Maci Laci helyzet!

A Rendőrségi ügyeletnél, a mentőknél rögzített időpontok nem egyeztek a “vizsgálati” jegyzőkönyvben leírtakkal!! Átírták a klaviatúrát. majd bocsikát kértek, azonban semmin nem változtattak! Csak itt buktam 400 ezer Ft!
Sokkos állapotban  kerültem, nem lehetett volna aláíratni velem a”jegyzőkönyveket”! Nem olvasták fel a tartalmát!!! Erről is részletesen írtam a nemzetközi hírportálunk rendőrségi rovatában.

Hiba , hiba hátán! Kinek a parancsát kell teljesíteniük a rendőröknek…Talán kiderül és nyugdíjba vonul érdemei elismerése mellett! Jelenleg közel 4000 ezer rendőr hagyja el a pályáját…A rendőri állomány tisztaságát meg kell tartani mindenáron. Ha a rendőrség elveszti a tekintélyét, akkor a bajok késként hatolnak a törvény passzusába! – Az ilyen rendőröktől meg kell szabadulni, de fegyelmivel! Szegedre, Kistelekre már ráférne a tisztogatás… inkább kevesebben, de tisztességesen végezzék a munkájukat és kérjék az állampolgárok segítségét, s ne hunyjanak szemet. Az emberek, a polgárok védelme legyen az első s nem a bűnözők életvitele.

Arra lennének kíváncsiak az olvasóink, hogy évente mennyi rendőr , Vám és Pénzügyőr, határőr hagyja el a pályát a minimális fizetés miatt. A TV több esetben tájékoztatta a nézőket, hogy mennyi egyenruhás dolgozik zsebre! Hogy lehet ezekben az egyenruhásokban megbízni… A NAV-ról már nem is beszélve!

Pl Kisteleki RK szándékos hibákat vétet s 10 perc alatt lezárta a jegyzőkönyvet,(?) nem is beszélve a tanukról, a szembesítésekről, amik elmaradtak!

Belső informátorunk jelezte, nekem nem lehet igazam! A vizsgáló parancsot kapott.

A Szegedi RK előterében közel kettő órát várakoztattak bennünket, mire lejöttek értünk
Előtte az ügyészségen közölték velünk, a rendőrségen is fel kell venni -kötelesk-a fellebbezésemet!   Leordibálták a fejem s kioktattak, fenyegettek!

Nemzeti Védelmi Szolgálat

dr. Bolcsik Zoltán r. vezérőrnagy

rendőrségi főtanácsos
főigazgató

Ennyit a visszaélésekről, a többit a rendőrségi rovatban kronológiai sorrendben megtalál, ám ha szükséges nagyon szívesen hozzájárulok a személyes maghallgatásához és vállalom  a poligráfos vizsgálatot.

A Legfőbb Nyomozó Ügyészség egyszer már utasította a CSMRFK a vizsgálatra! Ebből nem tanultak a renitensek. Magatartásukkal, hozzáállásukkal lejáratták a rendőrséget!

Szeretném, ha tételesen kronológiai sorrendben vizsgálnák  a visszaéléseket s erről jegyzőkönyvi meghallgatás, szembesítés legyen! – a tanukról már nem is beszélve!- velem szemben, illetve azokkal is, akik ebben az ügyben eljártak!

A hibázó rendőrök névsorát megtalálják a rovatban, illetve Dakos József dandártábornoknak írt segítségkérő leveleimben

Oláh István László

6768 Baks Váradi utca 16

Leave a Reply 346 megnézve, 2 alkalommal mai nap |