< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Kubrat Pulev keresztbe tenne a Ruiz-Joshua visszavágónak

| Mobile | RSS

Kubrat Pulev keresztbe tenne a Ruiz-Joshua visszavágónak

2019. július 28. | hozzászólás | Sport

2019-07-27 00:34:00

A bolgár visszakapta a versenyengedélyét, és azonnal jelezte, hogy kihívja Andy Ruiz Jr.-t.Kubrat Pulev az IBF kötelező kihívójaként haladéktalanul megküzdene a mexikóival.

A hét folyamán már beszámoltunk arról, hogy visszakapta a versenyengedélyét a szexuális zaklatással vádolt nehézsúlyú Kubat Pulev (27 győzelem, 1 vereség). A 38 éves bolgár sztár az IBF hivatalos kihívójaként igényt formál az IBF/WBA/WBO nehézsúlyú világbajnok Andy Ruiz Jr (33 győzelem, 1 vereség) elleni küzdelemre. Azonnal szeretne küzdeni a mexikóival. Követelését azzal támasztja alá, hogy két eliminátor mérkőzést is megnyert az elmúlt években: Dereck Chisor és Hughie Fury ellen.

Pulev eredetileg Anthony Joshua (22 győzelem, 1 vereség) ellen meccselt volna hivatalos kihívóként, ám sérülés miatt kénytelen volt visszalépni. „Szeretnék megküzdeni Andy Ruiz-zal. A világ bármelyik pontján kész vagyok összecsapni vele. Engedjék, hogy megtörténjen!” – jelentette ki Pulev, aki szeretné elérni, hogy a problémákkal teli Ruiz-Joshua visszavágó helyett vele bokszoljon a világbajnok.

fecsego.eu/monokli.hu

Leave a Reply 393 megnézve, 1 alkalommal mai nap |