< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: OLYAN LISTA KERING A NETEN, AMITŐL MÉG A LEGHITHŰBB FIDESZES IS MEGTÖRIK///UNA LISTA DE CIRCULAR EN LA RED QUE LOS FIDESI MÁS PEQUEÑOS TAMBIÉN ROMPERÁN

| Mobile | RSS

OLYAN LISTA KERING A NETEN, AMITŐL MÉG A LEGHITHŰBB FIDESZES IS MEGTÖRIK///UNA LISTA DE CIRCULAR EN LA RED QUE LOS FIDESI MÁS PEQUEÑOS TAMBIÉN ROMPERÁN


2019. 08. 02.

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!

Csak néhány pont, de pont elég!

1. Meg kell akadályozni , hogy a Fidesz tovább folytassa a migráció támogatását letelepedési kötvényekkel , a magyar adófizetők pénzét erre felhasználva ,,!

2. Egyetlen nép sem kötelezhető arra , hogy akarata ellenére ismét a Fidesz győzzön -> Jelentkezz Szavazóköri delegáltnak !!

3. Ne engedjék , hogy O.V. a környező országokból érvényes magyar iratok nélkül , szavazókat hozzon Magyarország határain belülre!

4. Szüntessék meg a buszoztatást és a fiktív lakcímre történő bejelentést , a szavazatok pénzben történő megvásárlását , amennyiben mégsem , azonnal Csalást jelenteni nyilvánosság előtt!

5. NE engedjék tovább Soros Györgynek , hogy következmények nélkül futni hagyja , I.Felcsúti Tacskó H..lert , akit anno a sz.rból vakart ki , hogy egy még nagyobb sz.rrá váljon!

🤘
🤘

6. A nagy keresztény papok , tartsák be Jézus tanításait és ne pompában éljenek , ne bort igyanak és vizet prédikáljanak..mert állítólag az Urat szolgálják..mégis rengeteg közöttük a ped.fil , én spec. Ezért sem veszem fel a keresztény vallást , mert képmutató és hazug.

7. Kivándorlás ellenes vezetők legyenek az ország élén , mert lassan több magyar él a világon más országokban , mint a saját hazájában és ez nem a migránsoknak köszönhető , hanem a képen látható senkinek!

(T.Andrea)

fecsego.eu/BalraMagyar

UNA LISTA DE CIRCULAR EN LA RED QUE LOS FIDESI MÁS PEQUEÑOS TAMBIÉN ROMPERÁN
2 de agosto de 2019 | Publicaciones | europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, noticias de Chatter
08.08.2019.

La propaganda del gobierno llega a todas partes. ¡Este artículo solo está disponible si lo compartes!

¡Solo unos pocos puntos, pero suficientes!

  1. Se debe evitar que Fidesz continúe apoyando la migración a través de bonos de liquidación, ¡utilizando el dinero de los contribuyentes húngaros para hacerlo!
  2. No se puede obligar a nadie a ganar contra el Fidesz contra su voluntad -> ¡Solicite un delegado de mesa electoral!
  3. No permita que O.V. ¡Traiga a los votantes dentro de las fronteras de Hungría sin documentos húngaros válidos de los países vecinos!
  4. ¡Detenga los informes falsos y de autobuses, compre votos en efectivo o no informe de inmediato el fraude al público!
  5. NO permita que György Soros se vaya sin correr, I. Felcsúti Tacskó H..ler, que fue sacado del filtro para convertirse en un filtro aún más grande.

🤘
🤘

  1. Los grandes sacerdotes cristianos, guardan las enseñanzas de Jesús y no viven en grandeza, no beben vino ni predican agua … porque se supone que deben servir al Señor … hay muchos de ellos ped.fil, mi especificación. Por eso no acepto la religión cristiana porque es hipócrita y mentirosa.
  2. Ser líderes anti-emigrantes a la cabeza del país, porque poco a poco más húngaros en el mundo viven en países distintos al suyo, ¡y esto no se debe a los migrantes, sino a todos en la imagen!

(T.Andrea)

fecsego.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 64 megnézve, 1 alkalommal mai nap |