< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: DRÁMAI TÖRTÉNETRE DERÜLT FÉNY – HATALMAS BOTRÁNYT HOZOTT NYILVÁNOSSÁGRA AZ MSZP-S KÉPVISELŐ

| Mobile | RSS

DRÁMAI TÖRTÉNETRE DERÜLT FÉNY – HATALMAS BOTRÁNYT HOZOTT NYILVÁNOSSÁGRA AZ MSZP-S KÉPVISELŐ


2019. 08. 06.

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!

Ma is újabb történet került napvilágra, ami az egészségügy válságát bizonyítja: a fővárosi Szent Margit kórházban nem tudják ellátni a súlyos gyomorvérzéses betegeket.

Nincs gasztroenterológus , ezért tovább kell küldeni a pácienseket a Honvédba, illetve külsősökkel szerveznek ügyeletet. Ha egyik sem sikerül, az erre kiképzetlen kezelőorvosnak, vagy akár az ügyeletes orvosnak kell gondoskodni a stabil életfunkciók fenntartásáról.7

“Bizony, itt nemcsak a beteg van válságban, ha ilyen helyzetbe kerül! Itt az ellátórendszer súlyos válsága látszik, nap mint nap! Alulfinanszírozott kórházak, éhbérrel fizetett orvosok és ápolók, hiányzó gyógyszerek, lelketlen, a betegekkel nem törődő egészségügyi vezetés”

– írja Bangóné Borbély Ildikó a közösségi oldalán, majd hozzáteszi:

“A kormány pedig mit lép erre? Ahelyett, hogy az egészségügyre szánna energiát és pénzt, története legnagyobb autóvásárlását hajtja végre: 82 milliárdot költ el új gépkocsikra. Erre van pénz, az élet megóvására pedig nincs? Felháborító!”

fecsego.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 75 megnézve, 1 alkalommal mai nap |