< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: AZ MILYEN, HOGY SZEGEDEN NEM A POLITIKUS LOP, HANEM A PAP?///CO NEJSTE POLITICKÉ ZASTAVENÍ, ALE PAP?

| Mobile | RSS

AZ MILYEN, HOGY SZEGEDEN NEM A POLITIKUS LOP, HANEM A PAP?///CO NEJSTE POLITICKÉ ZASTAVENÍ, ALE PAP?


2019. 08. 08.

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!

Úgy tűnik a szocialista városban máshogy működnek az országban megszokott dolgok.

444.hu számolt be arról az esetről, hogy vádat emelt a Szegedi Ügyészség azzal a nővel szemben, aki az egyik magyarországi egyház kisebbségekkel foglalkozó missziójának vezetése közben több mint 11 millió forintot tulajdonított el a rászorulóktól.

Bors beszámolója szerint a 2012. elejétől 2015. végéig önkéntesként dolgozó nő a szegedi kirendeltség vezetőjeként azt kérte a szociális gondozóktól, hogy az ebédbefizetéseket neki adják oda személyes, majd ő befizeti szervezetük bankszámlájára. Ez nem történt meg, a 11 millió 400 ezer forintot egyszerűen hazavitte.

Ehhez képest azonban Szegeden nincsenek korrupciós ügyek. Fejlődik a város. Botka László vezetésével megnyílt a szegedi lézerközpont, több száz lakást adott az önkormányzat rászoruló családoknak és folyamatosak a bölcsődék óvodák felújítása. Egy szó mint száz, ilyen az amikor a politika teszi a dolgát. Szegeden már csak az egyháznak kellene rendeznie a sorait.

fecsego.eu/BalraMagyar

CO NEJSTE POLITICKÉ ZASTAVENÍ, ALE PAP?

  1. srpna 2019 | Příspěvky | europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Chatter news
    08.08.2019

Vládní propaganda se dostává všude. Tento článek je k dispozici, pouze pokud sdílíte!

Zdá se, že socialistické město v zemi dělá věci jinak.

444hu informoval o případu, že státní zastupitelství v Szegedu obvinilo ženu z odebrání více než 11 milionů dolarů od potřebných při vedení menšinové mise v maďarském kostele.

Podle Bors dobrovolnická žena od začátku roku 2012 do konce roku 2015 jako vedoucí pobočky v Szegedu požádala sociální pracovníky, aby jí daly obědné platby na její osobní bankovní účet. To se nestalo, prostě si vzal domů 11 000 000 000 dolarů.

V Szegedu však nejsou žádné případy korupce. Město se rozvíjí. Pod vedením László Botky bylo otevřeno laserové centrum Szegedu, místní vláda dala stovky bytů rodinám v nouzi a probíhá rekonstrukce mateřských školek. Slovo jako stovka, tehdy politika dělá svou práci. V Szegedu musel organizovat své hodnosti pouze církev.

fecsego.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 128 megnézve, 1 alkalommal mai nap |