< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Ilyen elsöprő igazsággal még senki nem merte kiosztani az őt és Koncz Zsuzsát támadó Kósa Lajost, mint ahogy azt Kovács Kati teszi:” Amennyiben Ön szerint minden rendben van az egészségüggyel megkérdezném, hogy…”

| Mobile | RSS

Ilyen elsöprő igazsággal még senki nem merte kiosztani az őt és Koncz Zsuzsát támadó Kósa Lajost, mint ahogy azt Kovács Kati teszi:” Amennyiben Ön szerint minden rendben van az egészségüggyel megkérdezném, hogy…”

Mint ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, megható és ritka emberséges bejelentést tett ma az ország két szeretett énekesnője, Koncz Zsuzsa és Kovács Kati.

Konkrétan egy olyan kezdeményezésről van szó, hogy újra összeállnak és együtt koncerteznek és a bevételek teljes egészét felajánlják az ország beteg gyermekinek a javára.
Kósa Lajos durva szavakkal illette őket, mert szerinte semmi szükség a jótékonykodásukra, hisz az egészségügyben minden rendben van.
Kovács Kati ma reggel az online sajtóban véleményünk szerint elsöprő igazsággal ment neki Kósa Lajosnak.
Szó szerint idézzük Őt:

“Tisztelt Kósa Lajos!
Az egész ország tudja rólam, hogy mindig igyekeztem kimaradni a politikából.
Boldog voltam, hogy Zsuzsával együtt állhatunk ki a színpadra egy nemes ügy érdekében.
Bár nekünk nincs gyermekünk, ennek ellenére felháborítónak véljük, hogy az önök kormánya milliárdokat költ haszontalan dolgokra.
Ön azt állítja az egészségügyben minden rendben van.
Állítását megcáfolva kérdezem, miért van akkor az, hogy omladozó kórházakat látunk Magyarországon?
Amikor egy beteg ember időpontot kér egy vizsgálatra, hónapokat kell várnia rá, sokan meghalnak mire sorra kerülnének.
Több példa van arra, hogy beteg gyermekeket ítéltek halálra, mivel elutasították gyógyszereik, kezelésük finanszírozását.
Bennünket Zsuzsával egy nemes szándék vezérelt, ön ennek ellenére rikácsolónak tart bennünket,ahogy fogalmaz, “a suszter maradjon a kaptafánál!”
Kíváncsi vagyok Ön, aki milliárdos hogyan tud nyugodtan aludni, mikor ilyen valótlan kijelentéseket tesz és egész kormánya ártatlan embereket hagy meghalni.
Egyben biztos lehet, mi meg fogjuk valósítani tervünket és úgy gondolom nem támadni, mint inkább követni kellene példánkat!”
Mi teljes mértékben egyetértünk Kovács Katival,amennyiben Ön is kérjük merje megosztani sorait!

TV2-FRISS.COM/facebook

Leave a Reply 345 megnézve, 2 alkalommal mai nap |