< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Egymásnak esett a DK és a Fidesz

| Mobile | RSS

Egymásnak esett a DK és a Fidesz

Elsőként a Demokratikus Koalíció fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz az „orosz politikai vezetés legfelsőbb köreihez bekötött Nemzetközi Beruházási Bank miatt”.

Közleményükben az után érdeklődtek, hogy ha a miniszterelnök szerint a pénzintézet pedigréje kifogástalan, akkor

-miért kell garantálni, hogy nem mennek az amerikai követség közelébe? (Bizonyos hírek szerint Orbán Viktor ígéretet tett David Cornstein budapesti amerikai nagykövetnek, hogy a bank nem költözik a Szabadság térre, az amerikai nagykövetség közelébe).

-Miért van szüksége egy banknak és alkalmazottainak diplomáciai mentességre – ugyanis ez az egyezmény is érvényben van.

-Mit tesznek annak érdekében, hogy kiszűrjék a hírszerző gyanús személyeket?

Nemsokkal a Demokratikus Koalíció közleménye után megjelent a Fidesz véleménye is.

Az ellenzéket ugyanazok a Gyurcsányék vezetik, akik egyszer már tönkretették a magyar gazdaságot –  Reagálás a GDP-adatra

Szerintük Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre amióta hátat fordított Gyurcsányék rossz gazdaságpolitikájának.

„A Fidesz-KDNP kormányzása óta a magyar gazdaság erősödik, a gazdasági növekedés az uniós átlagot is felülmúlja” – írják.

A közleményben azt is hangsúlyozták, hogy a „bevándorláspárti ellenzékkel szemben ők nem a migránsokra akarják fordítani a gazdasági növekedés eredményét, hanem a gyermekes családokra, a fiatalokra, a nyugdíjasokra, a magyar munkavállalókra és vállalkozásokra”.    

„Erős figyelmeztetés, hogy az ellenzéket ma ugyanazok a Gyurcsányék vezetik, akik egyszer már tönkretették az országot, tönkretették a magyar gazdaságot,  és ha rajtuk múlna, akkor újra megtennék, mert soha nem a magyar emberek és nem a magyar gazdaság érdekeit képviselték” – zárják soraikat.

/forrás/atv.hu

Leave a Reply 109 megnézve, 1 alkalommal mai nap |