< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Közélet / Blog article: Bordányban nincs már ingatlan

| Mobile | RSS

Bordányban nincs már ingatlan

Munkatársunktól

Mint megírtuk, öt év ózdi távollét után költözött vissza családjával Bordányba a bordányi Kocsispéter Dávid, aki azt mondta, nincs eladó ingatlan a faluban, amit meghirdetnek, azonnal el is kel.

– Ez azt bizonyítja, hogy szeretnek itt élni az emberek, és az utóbbi időben egyre többen választják Bordányt lakóhelyül. Az önkormányzatnak nincs rá­­hatása az ingatlanpiacra. Ab­­ban biztosan szerepünk volt, hogy drágábbak lettek a belterületi ingatlanok, mert kiépült a szennyvízcsatorna, a belterületi házak összközművesek, ami jelentősen növeli az értéküket – kezdte Tanács Gábor polgármester, aki a kedvünkért körbenézett a faluban, de csak egy eladó házat talált a főutcán.

Új telkek kialakítására várha­tóan csak a jövő év során lesz mód, illetve az önkormányzat szeretné növelni a bérlakásainak számát is, hiszen az összes foglalt. Jelenleg az önkormányzatnak mindössze öt értékesítésre váró építési telke van, a magánkézben lévő eladó telkek száma is tíz alatti. – Bordány egy élhető hely, minden közmű és szolgáltatás adott ahhoz, hogy jó legyen itt élni – tette hozzá.

Kíváncsiságból két országos ingatlankereső és -hirdető oldalon is rákerestünk bordányi eladó házakra. Az egyik 0, azaz nulla találatot dobott fel, a másikon pedig csak tanyát, zártkertet, felújítandó vályogházat és építési telket találtunk.

fecsego.eu/DM

Leave a Reply 64 megnézve, 1 alkalommal mai nap |