< Böngészés > Főoldal / europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek / Blog article: Mészárlás Kiirtotta családját egy orosz tizenéves))Massacre Um adolescente russo exterminou sua família

| Mobile | RSS

Mészárlás Kiirtotta családját egy orosz tizenéves))Massacre Um adolescente russo exterminou sua família

A fiú indítéka elvileg nagyanyja és a nagyapja iránti szeretet volt.

nyomtatás
betűméret

Meggyilkolta családjának öt tagját, majd önmagával is végzett egy tizenéves a Volga-menti Uljanovszk megye Patrikejevo falujában – jelentették vasárnap orosz hírügynökségek.

A beszámolók szerint a 16 éves fiú a hatvanas éveikben járó nagyszüleivel, a 42 éves anyjával, valamint az egyaránt négyéves húgával és öccsével baltával végzett vasárnapra virradóra a község egyik lakóházában. Az ő holttestét mintegy 500 méterre a gyilkosság helyszínétől találták meg.

A Rosszijszkaja Gazeta szerint a családfő életben maradt, mert – feltehetően a munkája miatt – nem tartózkodott otthon a mészárlás idején. Az Interfax hírügynökség viszont azt írta, hogy a fiú apja már évek óta nem élt együtt a családdal, és utoljára márciusban beszélt gyermekével, akik akkor nyugodtnak tűnt számára.

A Lenta.ru hírportál és a Ren TV híroldala úgy értesült, hogy a fiú indítéka elvileg nagyanyja és a nagyapja iránti szeretet volt. Sajtóértesülések szerint a gyilkos hangüzenetet hagyott hátra egy barátjának, amelyben arról beszélt, hogy tettével a nagyszülők majdani elvesztése miatti gyásznak és fájdalomnak kívánta elejét venni a családjában. Az Interfax úgy tudja, hogy a tinédzser búcsúlevelet hagyott hátra.

A családi tragédia ügyében vizsgálat indult. Az ügyészség nem zárta ki annak lehetőségét, hogy az elkövető – noha kitűnő tanuló volt és tanulmányi versenyeken is részt vett – elmebeteg lehetett.

fecsego.eu/ma.hu

Massacre Um adolescente russo exterminou sua família
19 de agosto de 2019 | Posts | europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Notícias do Chatter

O motivo do menino era, em princípio, seu amor pela avó e pelo avô.
impressão
tamanho da fonte

Ele matou cinco membros de sua família e matou um adolescente em Patrikeyevo, uma aldeia na região de Volga, em Ulyanovsk, disseram agências de notícias russas neste domingo.

Segundo relatos, o garoto de 16 anos passou o domingo com seus avós na faixa dos 60 anos, sua mãe de 42 anos, sua irmã de quatro anos e seu cunhado em uma casa. Seu corpo foi encontrado a cerca de 500 metros da cena do assassinato.

De acordo com Rossiyskaya Gazeta, o chefe da família sobreviveu porque, presumivelmente por causa de seu trabalho, ele não estava em casa durante o massacre. A agência de notícias Interfax, por outro lado, escreveu que o pai do menino não morava com a família há anos e, pela última vez, conversou com seu filho em março, que parecia calmo para ele na época.

De acordo com Lenta.ru e Ren TV, o motivo do menino era, em princípio, seu amor pela avó e pelo avô. De acordo com a imprensa, o assassino deixou uma mensagem de voz para um amigo dizendo que ele estava tentando evitar o sofrimento e a dor em sua família pela perda de seus avós. Interfax acredita que o adolescente deixou uma carta de despedida.

Uma investigação sobre a tragédia familiar começou. O Ministério Público não descartou a possibilidade de que o perpetrador, embora fosse um excelente aluno e participasse de competições de estudo, pudesse ser insano.

fecsego.eu/ma.hu

Leave a Reply 67 megnézve, 1 alkalommal mai nap |